Prima werkend, duidelijk display, wel wat groot.

Snelle levering. Mooi apparaat en handige manchet. Werkt zowel op stroom als op batterijen. Je moet de app toegang tot je locatie geven ?Ook is de app ontworpen voor een oudere versie van Android. Maar het apparaat doet prima waarvoor ik het gekocht heb, bloeddruk meten. Handige guest functie. Een aanrader. Handleiding kan wel wat duidelijker, gezien de diverse functies.

Ik zat te wachten op de bloeddrukmeter. Nu kan ik thuis rekening houden met en reageren op veranderingen. Daarvóór was ik afhankelijk van de huisarts.

Product voldoet aan verwachting, levering was naar wens. Op tijd en bij afhaalpunt. Kortom alles naar wens verlopen.

rossmax model 3. prima meter

Er is een probleem voorwat betreft de uitleg. een A 4 met uitleg van hoe of wat valt mij niet mee. Meer duidelijkheid bij verwijzing naar de meter met duidelijke uitleg hoe te gebruiken en te bedienen zou een hele verbetering zijn.

Besteld en de dag erna in huis.

een prima bloeddrukmeter

ik kan nu prima een verloop van mijn bloeddruk meten over een langere periode. En ik neem het apparaat mee naar de dokter, zodat hij deze kan uitlezen.

Goed product, snel ontvangen

Zeer tevreden over de aangeschafte bloeddrukmeter en over de service. Product is goed en snel ontvangen.

Prima geadviseerd

Het advies ging over het oplossen van mijn probleem met een bloeddrukmeter van enkele jaren oud, en niet over de verkoop van een nieuwe. Advies is opgevolgd en probleem opgelost.

gewoon top

zeer goede en zeer betrouwbare service

Sneller levering

Product voldoet aan verwachting alleen de app is een beetje vaag Bluetooth verbinding maken is lastig!

Kwalitatief product, uitstekend service en zeer aardige personeel

Kwalitatief product, uitstekend service en zeer aardige personeel

Goede oplossing mankementje

De bloeddrukmeter bevalt goed.

Ik had een vraag waarom een goedkoper profijt niet zou werken. Als antwoord kreeg ik te horen dat dit net zo goed was. Er werd dus helemaal niet het dure product aangeprezen. Ik heb het besteld en het klopt! Dat noem ik klantvriendelijk.

Prima product. Goede prijs.

Snelle bezorging. Goede verpakking. Goed op de hoogte gehouden van het bezorgtraject. Zeer goede en gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter, geadviseerd door de Nederlandse Hartstichting.

Goed apparaat

Zeer tevreden wat betreft levering,verpakking en gebuiksaanwijzing.

Duidelijke product omschrijving snelle levering

Duidelijke website. Eenvoudige betaling, snel geleverd en conform beschrijving.

Het is 'n fijne machine hij werkt prima , alleen vind ik het tasje wat meegeleverd wordt 'n aanfluiting daar had gerust wat beters voor mogen komen.

Kwalitatief goed product tegen redelijke kosten en op tijd geleverd.

Eenvoudig te bedienen bloeddrukmeter met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Zeer makkelijk te bedienen

Geeft een duidelijk beeld van je bloeddruk

Snel geleverd,goed verpakt.

Gebruik vriendelijke bloeddruk meter,zeer tevreden

Uitstekend, ik kan niets anders zeggen.

De Bloeddrukmeter werd snel bezorgd. Uitstekend verpakt. Duidelijke uitleg over gebruik meter. Ik ben heel tevreden.

Prima dienstverlening!!!

Uitstekende service...geen klachten!!!

Goede en snelle service.

Ik heb een saturatiemeter gekocht van het gerenommeerde merk Nonin, helaas was deze defect. Bloeddrukmeter.shop heeft direct een nieuwe gestuurd, de defecte kon ik snel gratis retourneren, waarvoor dank.

Prima product

Geeft nauwkeurig alles aan materiaal ook prima

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD