snel en naar verwachting geleverd

de bloeddruk meter is zoals vermeld ook snel en goed geleverd

Werkt goed en makkelijk

Snelle levering, goed te volgen met Track&Trace. Apparaat ziet er prima uit en is makkelijk te bedienen. Maakt een solide indruk. Duidelijke gebruiksaanwijzing bovendien. Want in het begin staat er veel op het scherm wat uitleg verdiend. Maar dat is duidelijk en goed in beeld gebracht. Kortom, ik ben tevreden met deze nuttige aankoop.

Simpel,snel en accuraat

Zeer handig in gebruik en opslag gegevens

Toppie !!

Sedert ik mijn bloeddruk meter heb kan ik perfect mijn bloeddruk en hartslag opvolgen en bekijken in de Omron conect app Super.

Goed aanbod, snelle levering

werkt prima

Gemakkelijk in het gebruik.

is heel goed

Niet datgeen wat ik er van had verwacht

Na een aantal keren gemeten te hebben blijken met enige regelmaat de storingen E2 en E5 zichtbaar. M.i. wordt de armband op een juiste wijze aangebracht door mijn vrouw volgens uw instructies. Ik probeer telkens 3 keer te meten echter vaal worden dat er vijf door al die storingen. Ik bedoel na aanbrengen de eerste ronde juiste informatie, ( de band blijft op zijn plaats ) de tweede ronde E5 ??, de derde ronde weer correct. het apparaat valt mij tegen.

snel en degelijk verpakt

Geen misverstand over het produkt en de snelheid van verzending. De bezorging door post nl was belabberd ( zo maar bovenop de brievenbus aan de openbare weg omdat het blijkbaar te veel moeite is om bij de woning te bezorgen).

zeer snel geleverd

daags nadien had ik al mijn bloeddrukmeter !

prima apparaat

goed apparaat doet wat hij moet doen en is simpel in gebruik

Super snel en duidelijke uitleg

Duidelijk en correct

Duidelijke website en leveren snel

Niet helemaal positief

Als ik 3 maal meet krijg ik niet 3 maar 2 resultaten

Echt goed, ik ben blij mee

Eenvoudig bestelproces, snelle levering

Eenvoudig bestelproces, snelle levering

Gewoon top apparaat

Vooral het manchet is ideaal

Snel geleverd!

Professionele meter die perfect werkt!

Ontvangst en info was goed

Alles was goed

Ik heb de bloeddruk meter nog niet gebruikt maar ik ben blij dat ik hem gekocht heb want ik zal hem wel gaan gebruiken 1 keer in de week

Goed en duidelijk materiaal

Veel keuze uit bloeddrukmeters. Fijn dat er bijstaat welke beoordeling, zoals " beste keuze" is gegeven. Correcte afhandeling. Via mail ook nog een gebruiksaanwijzing. Vlotte verzending en betaling, veilige manier van betalen. Fijn apparaat gekozen. Niets wijzigen. Alles verloopt prima op deze manier.

Keurige afhandeling

Door mijn eigen onoplettendheid heb ik hier een verkeerde bloeddrukmeter (met een te klein manchet) besteld waar ik uiteraard pas na de levering achter kwam. Prima afhandeling, foute meter terug en de juiste werd de volgende dag meteen afgeleverd en ik mocht de retourverzendkosten niet eens zelf betalen... Verder ben ik nu heel blij met mijn Welsh Allyn bloeddrukmeter, een professioneel apparaat wat eenvoudig te bedienen valt

De hele procedure: helder en duidelijk

Goed gedaan wat beloofd werd.

Netjes op tijd geleverd

Prima in orde.