Super snel top

Duidelijke site. Snel uitgekozen en net zo snel bezorgd. Ga zo door. Chapeau

Voldoet aan eisen

Het produkt is duidelijk en gemakkelijk in gebruik

Prima levering

Bloeddrukmeter Omron M7 intelli besteld. Snelle levering. Goed verpakt ontvangen. Voor de juiste keuze van een goedgekeurde bloeddrukmeter en voorlichting moet je hier zijn.

Prima afwerking van de bestelling

De mensen zijn goed bereikbaar. Staan open voor je vraag. Goede behandeling.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Vlugge levering

Mooie meter

Gebruiksvriendelijk en handig die statistiek op de smartphone.

Omdat ik heel dunne armen heb, lukt het toch om bloeddruk te meten. Uitstekend toestel.

De bloeddruk meter werkt perfect, synchroniseert ook naar de mobiel ook goed.

Top apparaat

Het separaat werkt goed.

Was wel een probleem met het ver zenden heeft dik een week geduurd. Maar verder was het goed verpakt en een duidelijke handleiding. Mvg Martin.

Snel geleverd en goed ingepakt

Goede ervaring

Hartelijk dank

Hartelijk dank voor jullie eerlijke en snelle verzending.

Gewoon perfect

De meter doet precies wat wij ervan verwachten. Metingen zijn betrouwbaar

Snel, goed, betrouwbaar

Ruime keuze, goede kwaliteit.

Snelle en accurate levering

Snelle levering voor scherpe prijs

Goed apparaat, geen Nederlandse gebruiksaanwijzing

Helaas geen duidelijke gebruiksaanwijzing ontvangen bij het apparaat.(omron H7) Geeft regelmatig E5, heb geen idee wat dit betekent. Het manchet is niet erg soepel, voelt hard aan. Verder een mooi en stil apparaat.

Snel en netjes

Het was keurig verpakt en ziet er goed uit. Hij doet het goed. Het enige puntje is dat je er steeds een batterij uit moet halen omdat deze anders leeg lopen. contact gehad met de shop en kreeg een goed advies over het probleem met de batterijen. dit is keurig opgelost en kreeg ook nog een setje batterijen. goede service

Alles prima

Netjes op tijd geleverd, prima meter!

Prima levering

Bestelling en leveringsproces in orde. Goede prijs, product omron bloeddrukmeter prima. Tevreden !

Zeer goede bloeddrukmeter, bestelling en levering TOP

Omron M7 Intelli IT AFib besteld, is een zeer goede bloeddrukmeter. Data wordt zeer goed gesynchroniseerd met de app op de Android smartphone.

Goed product, vlotte levering

Perfect toestel

Goed toestel en perfecte service

Grandioos contact

Een fijn contact gehad zowel over de mail als telefoon., diverse keren. Had een paar vragen wat ik zeer essentieel vond voor ik tot aankoop zou over gaan. Netjes en snel was het opgestuurd. En een super bloeddrukmeter rijker nu. Die ook hartritmestoornis kan meten.

Bloeddruk meten thuis, in overleg met huisarts, geeft rust en zekerheid.

Betrouwbare meting, eenvoudig in gebruik.

Zeer handig toestel met bijhorende app

Zeer handig voor opvolgen van 2 personen + eventuele guest. Door gebruik van de app. kan je makkelijk een overzicht bekomen over verschillende periodes. Dit kan zelfs doorgestuurd worden naar dokter. Top

Apparaat prima, app niet OK

Goede ervaringen tot dusver met het apparaat maar de bijbehorende app werkt niet naar behoren o.a. worden niet de metingen in een lijst bijgehouden en er kan geen geboortedatum (met name het jaartal) worden ingegeven. De app zou een prima toevoeging kunnen zijn maar is dat nu niet.

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.