De bloeddrukmeter bevalt goed.

Ik had een vraag waarom een goedkoper profijt niet zou werken. Als antwoord kreeg ik te horen dat dit net zo goed was. Er werd dus helemaal niet het dure product aangeprezen. Ik heb het besteld en het klopt! Dat noem ik klantvriendelijk.

Prima product. Goede prijs.

Snelle bezorging. Goede verpakking. Goed op de hoogte gehouden van het bezorgtraject. Zeer goede en gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter, geadviseerd door de Nederlandse Hartstichting.

Goed apparaat

Zeer tevreden wat betreft levering,verpakking en gebuiksaanwijzing.

Duidelijke product omschrijving snelle levering

Duidelijke website. Eenvoudige betaling, snel geleverd en conform beschrijving.

Het is 'n fijne machine hij werkt prima , alleen vind ik het tasje wat meegeleverd wordt 'n aanfluiting daar had gerust wat beters voor mogen komen.

Kwalitatief goed product tegen redelijke kosten en op tijd geleverd.

Eenvoudig te bedienen bloeddrukmeter met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Zeer makkelijk te bedienen

Geeft een duidelijk beeld van je bloeddruk

Snel geleverd,goed verpakt.

Gebruik vriendelijke bloeddruk meter,zeer tevreden

Uitstekend, ik kan niets anders zeggen.

De Bloeddrukmeter werd snel bezorgd. Uitstekend verpakt. Duidelijke uitleg over gebruik meter. Ik ben heel tevreden.

Prima dienstverlening!!!

Uitstekende service...geen klachten!!!

Goede en snelle service.

Ik heb een saturatiemeter gekocht van het gerenommeerde merk Nonin, helaas was deze defect. Bloeddrukmeter.shop heeft direct een nieuwe gestuurd, de defecte kon ik snel gratis retourneren, waarvoor dank.

Prima product

Geeft nauwkeurig alles aan materiaal ook prima

Prima bloeddrukmeter

Functioneel met hartslagmeter en voor 2 personen memory. Hij kan ook een gemiddelde van 3x meten

Bloeddrukmeter werkt goed en is eenvoudig te bedienen.

Bloeddrukmeter is gemakkelijk te installeren en te bedienen en met een druk op de knop kan je de bloeddruk aflezen.

Afspraak is afspraak!

Op de site gezien, besteld en gekregen, zonder gedoetjes. Doet t goed!

Makkelijke bestelprocedure en snelle levering

Top toestel

Een toestel doet wat het moet doen, met vele mogelijkheden.

goede ervaring

een goede ervaring

Snel en geen overbodige verpakking

Milieubewust

Ging naar wens.

Handig, gemakkelijk en efficient

Met name in combinatie met de app OMRON geeft de meter een efficiënte manier om je bloeddruk te monitoren en te analiseten.

Werkt perfect.

prima ben een stuk geruster

Gemakkelijk te bedienen de app werk prima

Hadden we al lang eerder moeten doen

vlotte en correcte levering werkt prima en handig om in huis te hebben

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.