Op en top oké! Snel en correct!

Ik heb hem nog niet in gebruik dus nog geen mening

Ik heb hem nog niet in gebruik dus nog geen mening

Snel geleverd en zeer goed verpakt. Aanrader.

Prima prijs-kwaliteitverhouding en snelle bezorging!

Wij hebben onze nieuwe Omron bloeddrukmeter gedurende een week intensief gebruikt in de AF-mode. PRIMA aparaat!

Had qua model en gebruiksgemak geen betere keuze kunnen maken !

Na jarenlang gebruik van een pols bloeddrukmeter tegen alle adviezen in wederom gekozen voor een polsmeter, ditmaal een Amron. Bleek bij juist gebruik betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Zeer goed.

Gebruiks vriendelijk.

Bloedruk en hartslag eenvoudig te meten

De app heb ik geïnstalleerd op mijn smartphone. De bluetooth staat aan, maar er ontstaat geen verbinding. Verder krijg ik alleen maar reclame voor aanschaf van producten op www.ihealthlabs.eu. Ik krijg nergens de optie om een account aan te maken of in te loggen. Niet op de app en niet op die reclame website. Los is de bloeddrukmeter goed bruikbaar.

Voldoet aan verwachting

Correcte en snelle levering

Zonder problemen

Alles keurig netjes en optijd.. Goed verpakt..

Prima apparaat vlot geleverd

Wysiwyg

bestellen ontvangen tevreden

Duidelijk overzichtelijk handig betaalbaar en ook betrouwbaar. Wat wil je nog meer.

Alles prima

Werkt allemaal prima, goede service.

Snelle afwikkeling van zaken!

Prima produkt

Heel makkelijk in gebruik

Super kan niet beter. Bedankt.

Snel, vlot, transparant

Duidelijkheid op de site, goede informatie Gemakkelijk bestelproces en het bestelde product voldoet aan beschrijving.

Snelle levering, duidelijk product

Snelle levering, fijn product.

Bloeddrukmeter besteld en een dag later al ontvangen. Makkelijk te bedienen meter. Blij mee!

levering was top

de app werkt nauwelijks... en kan de meter zelf niet echt goed gebruiken... beetje jammer

Service verlenen

Hoewel ik de bloeddrukmeter bij een subleverancier heb aangeschaft, werd een defect onderdeel kosteloos en snel opnieuw aangeleverd.

Gewoon prima

Prima levering en in goede staat ontvngen.

het is een fijne bloeddrukmeter

Het is een goede bloeddrukmeter, en werd zeer snel geleverd

Goede meter

Ik ben best blij met de meter, maar de band en het opmeten vind ik wel erg pijnlijk. Soms geen gevoel meer in mijn arm en vingers. Hij meet wel nauwkeurig.

Goed apparaat, duidelijke gebruiksaanwijzing.

Zeer makkelijk te hanteren en een zeer duidelijke gebruiksaanwijzing. Bij goed opvolgen van de gebruiksaanwijzing is het een fluitje van een cent om de bloeddruk goed af te lezen. Top apparaat.

Een uitstekende bloeddrukmeter

Heel gemakkelijk in gebruik

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.