heel goede service

Snelle levering, ook toen bleek dat de verkeerde bloeddrukmeter was besteld, heel snel een nieuwe ontvangen

prima geregeld

Snel en probleemloos geregeld

Tevreden.

Snel en correct afgehandeld , keurig !

snel en goed

snelle levering, geruime keus.

Snelle levering en zoals beschreven op de webshop.

Prima apparaat geleverd - snel na bestelling ontvangen

Is goed

Correct

Als onze dokter dit toestel gebruikt ,waarom zou ik dat niet doen.

Goede metingen en betrouwbaar,mijn huisarts en hartspecialist gebruiken dit ook .

Mooi apparaat- met mooi overzcht

Werkt prima

heel tevreden

Prima bedrijf, snel en accuraat. Duidelijke instructie video op de website. De Omron 6 is een degelijk apparaat.

Keurige site

De site bied goede informatie over de producten. Keurige afhandeling van mijn bestelling. Telkens op de hoogte van mijn bestelling wat levertijd betreft. Keurige factuur. Bestelling netjes verpakt. Snelle levering. Al met al Top!

Top!!!!

Genoeg keus en snelle levering!

Professioneel, dienstverlenend, service gericht

Ze weten waar ze het over hebben vragen worden direct beantwoord. Ik had per ongeluk twee adapters besteld en een bloedrukmeter en ik kwam erachter na hun bevestiging via de mail. Een los mailtje verstuurd dat ik een adapter teveel had besteld Ze begrepen me gelijk juiste bestelling verstuurd en teveel betaalde direct terug gestort. Zo een goeie service, fantastisch ik ben er heel blij mee. Met vriendelijke groet, Deepak Manchanda

Duidelijke keuze op de site te maken

Prima website, levering accuraat.

Prima verzorgd hoor en lekker snel!

Koos voor achteraf betalen, helemaal tevreden, fijn ook, dat dat mogelijk is

Mijn bestelling is snel en goed geleverd. De volgende dag had ik het in huis. Het product werkt prima! Helaas had ik een foutje gemaakt bij het bestellen. Ik had per ongeluk 3 bloedrukmeters in mijn mandje gedaan. Dit was totaal mijn fout. Ik heb dus even een mailtje gestuurd en de twee extra meters teruggestuurd. De retourzending is goed verwerkt en ik heb het totale aankoopbedrag voor de 2 extra meters snel terug ontvangen. Top service dus. Een aanrader!

Zeer makkelijk besteld

Het ging zeer simpel en makkelijk en ze stonden open voor mijn vragen . Snel en handig

Ik vind t een fijne shop. Uitstekend telefonisch te woord gestaan en product beschrijving gegeven. Ik ben zeer tevreden en zal jullie shop bij een ieder aanbevelen.

Heel gemakkelijk te gebruiken, een aanrader!

Goed advies en eenvoudige bediening van de meter.

Goed advies en eenvoudige bediening van de meter.

goede webshop

informatie op website is uitgebreid en duidelijk snelle levering adequate informatie over levering per mail

Het bestelde snel en volgens afspraak bezorgd.

Prima bloeddruk meter

De meter is prima maar de hoogte van de manchet voor mijn arm is te hoog (15 cm) te hoog. De 1-2 cm. Kan bij mij dus niet. Het bijgeleverde tasje had voor mij niets hoger mogen zijn omdat de manchet niet opgerolde kan worden vanwege de harde kern. Alles verder duidelijk. De optie Cloud service werkt bij mij niet. Ik zal wel iets verkeerds hebben gedaan of mijn iPhone heeft niet de goede updates. Mijn e-mailadres wordt niet geaccepteerd. Ook op deze melding kan ik mijn e-mailadres niet invullen? Groeten, Ingrid van Olden

Mooi en duidelijk

Moet even leren omgaan

Tweivel achtig

De gebruik aanwijzing is zo goed als on leesbaar zelfs met een loep, en voor al als iemand brildragend is, ik moet al hulp inschakelen maar die heeft ook al moeilijk mee.

Besteld, geleverd, meter OK.

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.