Zeer tevreden met onze nieuwe bloeddrukmeter!

Vlotte service en snelle afhandeling

Zie bovenstaande

Snel en correct

Goede site, makkelijk bestellen en afrekenen.

Doet goed wat verwacht wordt

Goed apparaat, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

snel en correct

Keurig verzorgde en snelle levering.

Helemaal goed

Overzichtelijk aanbod, eenvoudige keuze en aantrekkelijke prijzen Prima en snelle bezorging en duidelijke handleiding

Goede levering van gevraagd produkt

Ik heb goede ervaring met de service die ze bieden en de producten die te verkrijgen zijn.top gewoon

Hij doet wat hij doen moet, geeft veel informatie op het scherm wat je moet leren lezen(met gebruiksaanwijzing bij de hand)

Snelle en nette levering. Uitstekend product.

Ben erg blij met mijn bloeddrukmeter. Levering was snel en netjes verpakt. Dit tevreden!

geheel tevreden

helemaal tevreden met het functioneren van mijn bloeddrukmeter

Top ervaring met goed service

Verkoper bied een uitstekende service ,vooral een goed advies welk produkt je het beste kunt nemen op basis van de klant zijn of haar wensen.Dat kunnen velen niet. Die verkopen vaak een doos met inhoud. Dat doet deze niet,deze verkoopt je een produkt ,waar een doos omheen moet voor verzending. En wat nog belangrijker is ,is de after sales. U bent hier , bij Bloeddrukmeter.shop op het beste adres. Gekocht artikel,een MicroLife BP B6 Afib

Snelle levering, product goed verpakt

Prima levering maar geen faktuur

Wij vinden de levering redelijk op tijd alleen bij navraag naar bevestiging opdracht, kon men de opdracht niet vinden. Graag ontvangen we ook nog de rekening al garantiebewijs. Gr jos bongers Vergelt 28 baarlo

Goed te hanteren bloeddrukmeter.

Fijn en duidelijk in gebruik.

TOP!

Prima en ondanks Corona drukte snel geleverd en altijd op de hoogte gehouden.

heel simpel om de bloeddruk te meten

Ik kreeg de opdracht van de huisarts om meerdere dagen en dan 2 x per dag mijn bloeddruk te meten. Ik zag daar tegen op. Toch een bloeddrukmeter aangeschaft en ervaren dat het meten heel makkelijk is.......

Snelle levering, prima product!!

wat een klantenservice!!

Ik had een onderdeel bestel voor mijn kapotte bloeddrukmeter, dacht het goede onderdeel....bleek niet zo te zijn. Ik gebeld per omgaande het juiste onderdeel opgestuurd gekregen, zonder extra kosten.

Een heel goed en duidelijk apparaat.

Goedkoper en snel geleverd

Het bestelde item was niet meer te verkrijgen op de originele website. Tevens was het hier een stuk goedkoper en was snel geleverd

Ik heb nu eindelijk een perfecte bloeddrukmeter.

Na een aantal jaren gestumperd te hebben met een pols-bloeddrukmeter , ben ik op zoek gegaan naar een bovenarm-meter. Dit op advies van mij huisarts. Ik kwam terecht op Bloeddrukmeter.shop en vond daar een bovenarm-bloeddrukmeter van Hartmann, nl. type Veroval. De prijs was aantrekkelijk en ik heb deze besteld. Binnen een week had ik hem in huis en hij werkt perfect. Eindelijk heb ik dezelfde resultaten als mijn huisarts. Ik ben er erg blij mee.

Goed georganiseerd

Makkelijke site, veel keus, vlot verstuurd en snelle reactie op mijn vragen

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.