Tevreden met een goed apparaat!

Tevreden met een goed apparaat!

Perfect werkend apparaat

Duidelijke instructies. We hebben de data vergeleken met die van de artsen:geen verschil.... Dus voor ons betrouwbaar.

Fijn en makkelijk in gebruik

Eenvoudig te gebruiken. Met nauwkeurige meting.

Met een woord:Prima.

Snelle levering ,Keurig verpakt envriendelijke bezorger. De meter voldoet aan de verwachting en werkt ook goed. Kan dit produkt aanbevelen.

Werkt goed

Werkt uitstekend maar jammer dat er geen flexibele band bij zit

Prima site, prima bloeddrukmeter.

Fijne site met duidelijke uitleg over de bloeddrukmeters. Erg blij met mijn keuze. Fijn apparaat, gemakkelijk ye bedienen.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Een prima en slimme bloeddrukmeter

Omdat mijn bloeddruk tijdens een controle erg hoog was, moest ik een 24 uursmeting laten doen. Maar de meter van de huisarts gaf steeds errors. Toen besloot ik zelf een goede meter aan te schaffen.. daarbij lette ik op mogelijkheden en prijs. Ik ben meer dan tevreden over deze bloeddrukmeter en de mogelijkheden die het apparaat geeft.

Goed apparaat met eenvoudige bediening

Netjes afgeleverd, compleet, duidelijke uitleg bediening......

Hij geef het goed goed leesbaar

Zeer snel geleverd Een goede prijs Goed verpakt WSebsite met voldoende info om een hoede keuze te kunnen maken

Great service

I was afraid that the infrared thermometer that I bought for my son who was ill, would not arrive on time. I wrote to the cc email after working hours and the same day, I got a reply from Anke. She helped me getting it on time and also was incredibly supportive. I can only thank her!

Prima product en snel geleverd

Het product is snel geleverd en doet waar we hem voor gekocht hadden.

Mijn ervaring is dat ik er niet goed uitkom krijg veel E4 probleem

Bij de metingen wordt er veel melding gemaakt E4 Waardoor er geen metingen kunnen worden gemaakt

Vlot, goed verpakt, top.

Duidelijke website. Keuze genoeg, vlotte afhandeling en snel bezorgd. Kortom: prima.

Op alle fronten positief

Na bestelling, volgende dag in huis Goed verpakt

Goed verpakt, bestellings- en bezorgingsproces is geheel te volgen.

Alles ging geheel zoals verwacht.

Prima apparaat, behalve opberghoes!

Opberghoes is te klein voor het apparaat en de armband. Waarschijnlijk komt dit omdat de armband nu hard en voorgevormd is! Een slappe armband neemt minder plaats in! Zijn er inmiddels al andere opberghoesjes? HJ Bruins [email protected]

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen

Verkeerde artikel geleverd, na prettig telefonisch contact direct het juiste verstuurd en de verkeerde bestelling mag later teruggestuurd worden, heeft geen haast werd er gezegd. Ook nog gratis extra batterijen erbij gekregen.

Topper voor dit assortiment

Duidelijke site, zeer snelle levering

prima apparaat, voor prima prijs

keurig verpakt en werkt goed, blij mee

Zeer eenvoudig en fijn apparaat

Werkt makkelijk en geeft goed de waarde aan. Zeer goed apparaat voor zijn geld. Hoop dat ik er nog jaren plezier van kan hebben.

Goed product

Zeer snelle levering!

Heldere bestelprocedure, snelle en correcte levering.

Goede informatie op de site. Snelle en correcte levering. Product was keurig verpakt.

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.