Zoals het hoory

Scherpe prijs. Correcte levering.

Binnen 1 dag was het apparaat geleverd en was met de handleiding snel goed bruikbaar

Service website is prima, bloeddrukmeter werkt goed, handleiding is hopeloos en onvolledig.

Ik vond de service van de bloeddrukmeter.shop goed en de bloeddrukmeter werkt ook prima. Ik heb me alleen geërgerd aan de handleiding, die ook voor hoger opgeleiden moeilijk te interpreteren is. Volstrekt onacceptabel is echter dat niet eens alle symbolen die op het display kunnen verschijnen worden uitgelegd. Men moet daartoe gaan zoeken op internet, maar ook daar is het niet te vinden. Vreselijk! Dames en heren, het mag niet zo maar worden verondersteld dat particuliere gebruikers ook bekend zijn met dit soort apparaten waar medici misschien dagelijks mee werken. En het kost nagenoeg niets om de handleiding iets uitvoeriger te maken.

Snelle levering (binnen 1 dag zoals beloofd). Product is prima en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Makkelijk leesbaar, overzichtelijk voldoende aanbod

Voldoende keuze. Betalingsmogelijkheden idem Levering op tijd.

Zeer prettig!!!

Duidelijke webshop en snelle levering

Snel en goed geleverd

Ik kocht een bloeddrukmeter die wordt aanbevolen door de hartstichting, de Omron M6 comfort. De website is duidelijk en overzichtelijk en de koop snel gesloten. De meter is eenvoudig in gebruik en bevalt prima.

Correcte en snelle service

Product is éénvoudig te bedienen en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Correcte en snelle levering

Zeer goede service. Snelle levering zelfs op een feestdag

Prima meter, makkelijk hanteerbaar, goede en prompte levering.

Zie boven.

Zeer handig en makkelijk te bedienen

Goef en handig in gebruik. Gebruiksaanwijzing kan wel wst makkelijker

Snelle bezorging

Het duurde even voordat ik de app geregistreerd kreeg van de ihealth gluco + Maar nu echt een super handig apparaat. Snel antwoord en alles vastgelegd in de app. Top

Super snel geleverd. Fijne bloeddrukmeter

Netjes en op tijd.

Geen bijzonderheden.

Wat je verwacht krijg je ook.

Goede en duidelijke informatie op de website.

Prima. Besteld en snel in huis

Goede service , ook aan de telefoon.

kundige medewerkers, fijne en snelle service

Als je een vraag hebt krijg je snel en uitgebreid antwoord. Snelle bezorging, uitstekende afhandeling. Heel blij met deze shop!

De service was echt super. Telefonische contact verliep soepel. Retourneren ging zonder problemen en het nieuwe product werd direct verstuurd. Hele prettige benadering. Dank u wel!

Betrouwbaar en simpel in gebruik.

Zie boven

Geweldig geholpen

Heb online geprobeerd om een bloeddrukmeter te bestellen, bleek de volgende dag niet te zijn gelukt( doe eigenlijk online bijna niets). Heb de volgende dag het bedrijf gebeld, ben op een geweldige manier geholpen, de volgende dag al in huis. Chapeau!

Goede uitleg en snel geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd

Goede webshop met veel info. Gemakkelijk te bestellen. Snelle bezorging, binnen 12 uur.

Vlotte levering prima meter

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.