Zeer makkelijk besteld

Het ging zeer simpel en makkelijk en ze stonden open voor mijn vragen . Snel en handig

Ik vind t een fijne shop. Uitstekend telefonisch te woord gestaan en product beschrijving gegeven. Ik ben zeer tevreden en zal jullie shop bij een ieder aanbevelen.

Heel gemakkelijk te gebruiken, een aanrader!

Goed advies en eenvoudige bediening van de meter.

Goed advies en eenvoudige bediening van de meter.

goede webshop

informatie op website is uitgebreid en duidelijk snelle levering adequate informatie over levering per mail

Het bestelde snel en volgens afspraak bezorgd.

Prima bloeddruk meter

De meter is prima maar de hoogte van de manchet voor mijn arm is te hoog (15 cm) te hoog. De 1-2 cm. Kan bij mij dus niet. Het bijgeleverde tasje had voor mij niets hoger mogen zijn omdat de manchet niet opgerolde kan worden vanwege de harde kern. Alles verder duidelijk. De optie Cloud service werkt bij mij niet. Ik zal wel iets verkeerds hebben gedaan of mijn iPhone heeft niet de goede updates. Mijn e-mailadres wordt niet geaccepteerd. Ook op deze melding kan ik mijn e-mailadres niet invullen? Groeten, Ingrid van Olden

Mooi en duidelijk

Moet even leren omgaan

Tweivel achtig

De gebruik aanwijzing is zo goed als on leesbaar zelfs met een loep, en voor al als iemand brildragend is, ik moet al hulp inschakelen maar die heeft ook al moeilijk mee.

Besteld, geleverd, meter OK.

perfect toestel en levering

de meter voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Perfect geregeld

Snelle verzending, alles perfect geregeld

Fijne bloeddrukmeter , werkt perfect

Snelle levering, en de bloeddrukmeter voldoet aan onze verwachtingen De manchet zit prettig , en is gemakkelijk om te doen , het gaat prima in je eentje ! Duidelijke handleiding , apparaat staat stabiel , en is goed af te lezen.

Het apparaat is snel gebruiksgereed en de resultaten zijn helder.

Prettig om het beloop van mogelijke veranderingen in de bloeddruk en hartslagfrequentie te kunnen volgen teneinde snel te kunnen handelen bij kritische waarden.

top

alles gegaan zoals verwacht. top.

Bloedrukmeter

Het product is goed verpakt bij ons aangeleverd door Post.nl

Na deskundige hulp ben ik nu een zeer tevreden klant

Mijn digitaal bestelde bloeddrukmeter beantwoordde helemaal niet aan mijn verwachtingen. Dat liet ik, wat kort door de bocht, in een review weten. Binnen een half uur kreeg ik een telefonische reactie en kwam ik deskundig en op maat begeleid, tot een andere keuze. De nieuwe bloeddrukmeter was er de volgende dag, met een retoursticker voor het andere exemplaar, en die beantwoordt prima aan mijn wensen. Met dank.

snelle levering, makkelijk in gebruik

Bestelling heel snel geleverd, de bloeddrukmeter is handig in gebruik Meerdere metingen achter elkaar gedaan en de bloedruk is dan vrij constant. Bij mijn vorige bloeddrukmeter gaf hij na iedere meting achter elkaar een heel andere bloeddruk aan vooral van de onderdruk. Met deze meter heb ik weer vertrouwen dat de meting klopt.

Goede ervaring

Grote service

Prima apparaat snel geleverd

zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over de info op de website, de prijs en snelle levering.

Prima en simpel te gebruiken bloeddrukmeter.

Aanbevolen....

Prima zaak. Bestellen, betalen en afgeleverd

Zoals een koopsite zich hoort te gedragen

Punctueel

Het apparaat werd keurig verpakt en op tijd bezorgd. Omron 6 comfort.

positief

goede service zelf als het fout loopt bij de post

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.