Vlotte levering prima meter

Goede service, snelle levering

Wij hebben hier een Omron bloeddrukmeter besteld, model 2020. Deze werd zeer snel geleverd en was keurig verpakt. Helaas werkte de bloeddrukmeter niet naar behoren, hij had een fabrieksfout. Na contact met Patrick is dit keurig opgelost en werd er direct een nieuw apparaat toegestuurd. Het nieuwe apparaat was al binnen voordat we het defecte apparaat hadden geretourneerd. De nieuwe bloeddrukmeter was wederom keurig verpakt en deze werkte gelukkig prima! Complimenten voor Bloeddrukmeter.shop, wij bevelen dit bedrijf en hun goede service van harte aan!

Duidelijke website

Prima website en snelle levering. Bloeddrukmeter doet wat je er van verwacht.

Makkelijk en eenvoudig te bedienen

Ik heb de Omron M2 basic gekocht. Snelle levering, veel keuzes voor betaling. De meter de volgende dag binnen. Werd geleverd incl. batterijen. Nu paar dagen in gebruik en hij bevalt prima.

apparaat werkt goed.

Excellente service

Snelle degelijke levering en goed verzorgt!

Tijdige levering en toestel perfect

perfect wat ik wou

Weegschaal bestelt en ontvangen zonder problemen en bovendien werkt het allemaal perfect

Is gewoon 'n goed apparaat voor 'n Goede prijs

Is gewoon 'n goed apparaat voor 'n Goede prijs

zeer goed geholpen aan de telefoon en netjes laten bezorgen

als ik weer ies nodig moet hebben dan zijn zij de eerste waar ik ga zoeken

Product in goede staat ontvangen en voldoet aan de verwachtingen

Goeie artikelen en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Uitstekende bloeddrukmeter

Deze bloeddrukmeter bevalt ons prima. Makkelijk en duidelijk in het gebruik.

De bloeddrukmeter werk goed

Informatieve site

Omron M6 Comfort AFib bloeddrukmeter (model 2020) gekocht. Veel en duidelijke informatie beschikbaar op de site. Meter was zeer goed verpakt. Snel geleverd. Kortom een tevreden klant.

Prima op tijd geleverd

Uitstekende service

Betrouwbaar en werd goed op de hoogte gehouden van verzending en levering. Snel in huis

Positief

Heb het nog niet gebruikt. Maar apperaat ziet er goed uit. Alleen jammer dat de adapter die erbij hoort uitverkocht was.

Goed en snel geregeld!

Bestelling was snel geregeld, echter ik heb 2 meters besteld per ongeluk Dat vind ik dan weer wel lastig !

Perfecte service

Iets misgegaan v.w.b. leveringsdatum. Keurig en snel opgelost door bloeddrukmeter.shop.

Fast delivery and good product

Fast delivery and good product (at least it worked when tested for the first time)

Goede informatieve webshop

Duidelijke webshop en snelle levering.

Erg tevreden, werkt goed!

Makkelijk in gebruik, duidelijk in informatie.

goed duidelijk apparaat

snelle levering, goede beschrijving en metingen wijken maar zeer weinig af met de metingen bij de specialist .

Super.

Correcte en snelle levering

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.