In een woord, Top !

Zelden vind je zoveel vriendelijkheid en snelle responce.

Super service

Als de shop telefonisch in gesprek is, dan word je terug gebeld. Waar maak je dat nog mee!!!!

snelle service waarvoor mijn dank

klasse

Goede bloeddrukmeter werkt prima!

Een bloeddrukmeter amron M3 comfort besteld en de volgende dag in huis! De bloeddrukmeter werkt prima, Ik ben er zeer tevreden over!

orgineel en snel geleverd

was ff zoeken op internet maar hier toch gevonden

heel tevreden

Snel en zonder probleem gereageerd op fout in de bestelling. Goed artikel, snel geleverd.

Gewoon goed!

Een prima bloeddrukmeter,snelle levering. Gewoon alles prima

Goed geholpen ben zeer tevreden

de afspraken zijn goed nagekomen

snel en handig geholpen

Prima shop.

Niets op aan te merken, snel en netjes bezorgd.

Vlotte en correcte service.

Goede communicatie. Vlotte en correcte levering van het toestel.

Uitstekende voorlichting over de bloeddrukmeter

zeer goed

geheel geen aanmerkingen alles is erg goed verlopen

de bloeddruk meter bevalt prima

hij doet het weer goed!

zeer snelle levering

de bloeddrukmeter was precies zo als gemeld en zeer goed

Goed, betrouwbaar en duidelijk

Goede uitleg om tot een keuze te komen voor een bloeddrukmeter met de gewenste eigenschappen. Na de aanschaf heb ik nog contact gehad met de shop: ben zeer uitgebreid geholpen!

Doet wat die moet doen

Prettig bedienbare bloeddrukmeter met geen enkele minpunten. Geen gedoe met het bevestigen van de manchet en past in een keer goed om de arm!

Snelle en keurige levering

We hebben de bloeddrukmeter nu pas enkele dagen. Tot nu toe zeker tevreden. Een vraag van mij aan de winkel werd snel, duidelijk en vriendelijk beantwoord.

Uitstekend.

Een juiste en correctie toezending ,zoals afgesproken.Meer dan tevreden.

netjes en snel geregeld

snel geregeld

Wat op de website wordt verteld klopt.

De bloeddruk meter is perfect. De afhandelingen bezorgen is nu bij de erkende bedrijven het zelfde.

Heel goed!

Binnen 10 minuten mijn bestelling binnen! Kan echt niet sneller

Doet het niet goed!!!

Sorry wij dachten dat het redelijk was maar helaas doet hij het niet goed als mijn man meet is het 96om 77 dus klopt niet, vandaag naar de huisarts geweest en die zij ons dat ding kan je beter terug sturen is echt niet goed , en nu???????kunnen wij hem terug sturen!!! M.v.g. A.f. Stok uit Heerjansdam.

Top service!

Hartproblemen zitten bij mij fors in de familie, door medicijn gebruik voor mijn reuma loop ik verhoogd risico op een hoge bloeddruk en slik daar ook extra medicijnen voor. Ivm Corona loopt de controle bij de huisarts niet door dus in overleg ga ik zelf thuis de bloeddruk in de gaten houden. Google is een geweldig medium maar er zijn zo ontzettend veel opties zodat je door de bloeddrukmeters het bos niet meer ziet. Daarom heb ik telefonisch contact opgenomen. Ik werd in alle rust te woord gestaan, duidelijk gevraagd wat ik zocht en wat ik belangrijk vond. Of ik mijn bovenarm had opgemeten, of ik een meter wilde die ook op een app aangesloten kon worden enz. Zeker 20 minuten verder zijn we op een meter uitgekomen en kon ik gaan bestellen. De levertijd stond op : binnen 3 werkdagen geleverd. Ik had echter niet gezien dat ze in Gouda gevestigd zijn. Ik zit lekker buiten op mijn bankje wanneer er aan het begin van de avond een auto stopt en er een man uitstapt met een doosje in de hand...... mijn meter! Tsja wanneer je in de zelfde plaats woont ....... Geweldige service. De meter net ook al gebruikt en hij bevalt prima. Aanrader!

Prima service en website

Snelle levering Bloeddrukmeter makkelijk te gebruiken Werkt tot nu toe prima

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.