Ik woon zelf in kleve Duitsland,nederlands adres opgeven,geen probleem

Besteld,volgende dag in huis. Volgende keer weer.

betrouwbaar

duidelijk site en snelle levering

Bestelling volgende dag ontvangen

Bloeddruk meter werkt goed en is waard voordat geld

Bijzonder goed advies en product

Bijzonder goed telefonisch geadviseerd door de heer Patrick Criellaard. Goede meter gekocht.

een goede en duidelijke bloeddrukmeter

ik ervaar deze bloeddrukmeter als een prima meter.

Duidelijk en netjes op tijd geleverd.

Alles goed!

Keurige site, goede informatie. En snel geleverd!

Goeie service

Goeie service Binnen zes uur hadden we de bloeddrukmeter in huis sneller kan gewoon niet. Bloeddrukmeter zelf is makkelijk te bedienen en betrouwbaremeting.

Heel duidelijk een goed aangeprezen

Erg makkelijk te bedienen. Goed apparaat.

Duidelijke meter en handig met de app.

Ik ben blij met de comfortabele band zonder metaal omdat ik van een band met metaal blauwe plekken krijg. Verder fijn dat je de gegevens op kan slaan in een app.

Snelle verzending, prima apparaat met duidelijke beschrijving

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

super!

snelle levering, goede communicatie, groot aanbod

Erg fijn bedrijf met zeer goede producten.

Duidelijke informatie over het product wat ik zocht. Daarna heldere uitleg welk product aansluit op de persoonlijke behoeften. Vergeten adapter bij bloeddrukmeter te bestellen. Na een telefoontje meteen geregeld en de adapter voor dezelfde prijs alsnog met korting de volgende dag ontvangen. Bloeddrukmeter is zeer functioneel...

Snelle levering, goede documentatie.

manchet paste niet

u heeft een l gestuurd had een m moeten zijn wat kan iknu doen maten waren niet duidelijk aangegeven

Het bestellen gaat zoals het hoort De bloeddrukmeter werkt volgens verwachting

Prima product en prima service.

Bestellen ging vlot. Een paar uur daarna zeg ik op de website dat de bloeddrukmeter een paar euro goedkoper was geworden, 1 mailtje naar de klantenservice was genoeg om het verschil ( en zelf nog iets meer vanwege “de moeite”) teruggestort te krijgen. Heel netjes!

Bezorging

De bezorging was knudde, ik had aangegeven vanaf 1715, echter postnl. Stond om 1500 vergeefs aan de deur, er bleek geen 2 de bezorg mo m e n t te zijn, dus was ik gedwongen om het ruim 3km verderop op te halen,

Ruim aanbod en supersnelle levering

Diverse soorten bloeddrukmeters in verschillende prijsklasses beschikbaar, waarschijnlijk allemaal prima kwaliteit. De levering is supersnel.

uitstekende service nadat bestelling niet was doorgekomen

de gedane bestelling is niet doorgekomen. Na een telefoontje werd binnen 24 uur alsnog geleverd zonder voorafgaande betaling.. Wacht alleen nog op factuur. met vriendelijke groeten, Harry van Elderen

Geweldige telefonisch advies.

Op mijn vragen werd vakkundig geadviseerd.

Snelle levering, mooie prijzen

Snel gevonden wat ik nodig had, scherpe prijs, snelle levering, heel tevreden.

prima geholpen

prima website en goede communicatie met e- mail wanneer het pakketje weg is bij postorder en wanneer gebracht wordt goed geregeld

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.