Super snelle levering. Prima

Niets op aan te merken, goede selectiemethode welke meter bij je past snelle levering

Goede bloeddrukmeter

Op advies van de cardioloog heb ik een bloeddrukmeter gekocht.Natuurlijk ga je dan te rade bij de Hartstichting voor goed advies.Mijn bloeddrukmeter bevalt prima,hij is simpel te gebruiken en geeft heel duidelijk de waardes weer. Er is een klein minpuntje,hij blaast nogal strak rond de arm op.Het doet wat pijn. Verder een prima meter.

Fin om controle te hebben

Het geeft mij een goed gevoel om de controle over mijn bloeddruk zelf in de hand te hebben. Bij de huisarts schiet die altijd gelijk om hoog, thuis ontspannen meten is gewoon fijn. Ik vind het jammer dat ik hem niet aan mijn Iphone gekoppeld krijg. Alles geprobeerd, lukt niet. Jammer!

Top product

Doet wat ie doen moet

prima bloeddrukmeter

ik heb nu 3x mijn bloeddrukmeter gebruikt en zeer tevreden. veel functies zoals gemiddelde meting etc. zijn goed te zien op deze meter. ik ben een tevreden klant. Ook de snelle levering spreekt in jullie voordeel.

Bestelling keurig afgehandeld, tot en met bezorging!

keurig afgehandeld

Klant- en servicegericht

Kreeg goed advies over aanschaf met heldere uitleg. Ook toen pakket teruggestuurd werd omdat ik zogenaamd niet thuis was, werd ik zelf benaderd en werd alles weer geregeld en dag later alles in huis. Waren alle bedrijven maar zo vriendelijk en klantgericht. Top

Bloeddrukmeter.shop heeft een duidelijke, overzichtelijke website. Er wordt snel gereageerd op vragen. Het geleverde product is van goede kwaliteit.

Prima levering,

Correcte en snelle levering. Prima.

Uitstekende informatie en snelle goed verzorgde levering

Zie boven

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Ik ben verrast door de snelle levering en door de zorgvuldige wijze van verpakking

Aan alle verwachtingen voldaan

Aan alle verwachtingen voldaan

Snelle levering goede producten

Snelle levering, goede producten en goede communicatie

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

Niet voor niets aanbevolen door de Hartstichting!

De keuze-hulp op de website heeft me aan precies het juiste apparaat geholpen: vergeleken met de metingen in het ziekenhuis ben ik nu nauwkeuriger dan mijn huisarts. De levering was prompt en de verdere afhandeling ook keurig.

Eenvoudig te bedienen, werkt prettig

De bloeddrukmeter is eenvoudig te bedienen en heeft voldoende maar niet te veel mogelijkheden. De voorgevormde armband is prettig om te doen. Het geluidsniveau is erg laag. Fijn apparaat om je bloeddruk te meten.

Een tevreden klant

Prima site. Goede informatie. Snelle levering.

Uitstekend!

In orde: snelle en correcte afhandeling van de bestelling!

Super een snelle levering en waar voor je geld wat ze beloven voor 3 uur besteld andere dag in huis top

Eerste goede ervaring.

Correcte en goede afhandeling.

Werkt prima!

Goed apparaat, snel geleverd.

Goed apparaat, snelle levering

Tevreden over afhandeling bestelling

Conform verwachting netjes mijn bestelling afgewerkt en bezorgd.

Fantastisch apparaat

Doet wat het moet doen. En super compleet.

Snelle en vlotte levering,

Kwalitatief goede producten

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.