Aanrader

Snelle en nette levering.

Gebruiksgemak en duidelijk afleesbaar

Perfecte service

zij hebben een perfecte service geleverd. Duidelijke communicatie aan de telefoon. Helder de voor- en nadelen uitgelegd. Bezorging in Antwerpen was vrij snel ondanks het coronavirus

Snel en correct geleverd

Bestelling was de volgende dag al geleverd. Voldeed aan mijn verwachtingen

Prima meter, snelle levering En zoals beloofd

Zie hierboven

Zeer tevreden over mijn aankoop

Ik ben zeer tevreden over de door mij gekochte bloeddrukmeter alsmede de service die ik achteraf heb gekregen. De meter werkt zeer goed en is makkelijk af te lezen op mijn mobiel. Ik ben uitstekend telefonisch geholpen om de verbinding te maken.

Perfect!

Perfect toestel voor een perfecte prijs

Ik mis een overzichtje van wanneer de bloeddruk laag, normaal of hoog is. Betekenis van boven-en onderdruk en de hartslag

perfect

zeer goede en makkelijke opnames metingen

Heel gemakkelijk te meten

De verbinding met mijn telefoon maakt het gebruik van zo een bloeddrukmeter helmaal af.

Had al een bloeddruk meter maar nog geen netsnoer. Moest bij het bestellen bezorgkosten maken . Echter deze werden binnen een dag teruggestort en kreeg ik ook mijn snoer per post

Goed bezig en snel!

Snel besteld snel verstuurd snel binnen! Temperatuurmeters zijn moeilijk te vinden. Hier gelukkig op voorraad voor een goede prijs. Thermometer ziet er goed uit en werkt ook goed. Ben er erg blij mee

Correct en naar verwachting geleverd

Bestellen ging erg makkelijk en het pakket is volgens afspraak op tijd geleverd.

Problemen snel en professioneel opgelost!

Het product wat ik had gekocht was door een fabriekagefout kapot geleverd, de klantenservice was me snel geholpen het probleem te verhelpen. Excellente service!

Mooi goed werkend,en snel ontvangen

Zeer hulpzaam

Snelle levering en goede uitleg zodat ik de juiste bloeddrukmeter heb besteld. Na levering contact gehad om de app van de bloeddrukmeter aan de gang te krijgen en dit als zeer behulpzaam ondervonden. Alle tijd, stap voor stap en service ten top. Bedankt! Aanrader

Mooie site

Vlotte levering

Alles naar wens verlopen.

Vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal en zeer tevreden met de bloeddrukmeter.

Ik ben helemaal tevreden

Goede keuzebegeleiding op de site, makkelijk te bestellen, snelle levering en een super handige bloedrukmeter! Ik ben helemaal tevreden

De hulp, naast de gebruiksaanwijzing, was perfect, Uw klanten ondersteuning kan niet beter, zeer hulpvaardig en geduldig

snelle en goede service

netjes verpakt en snel geleverd

Werkt naar behoren

Snelle levertijd

Goede webshop!

Duidelijke website, snelle levering en goed bereikbare klantenservice. Wat wil je nog meer?

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.