Filter

Een prima meter.

Gebruiksgemak is uitstekend. Gebruik met de app p de telefoon is uitstekend. Huisarts was zeer tevreden over dit merk. Een aanrader.

Prima bloeddrukmeter ben zeer tevreden

komen de afspraken na

Vond het erg lastig om een juiste keuze te maken. Vele modellen met ongeveer dezelfde specificaties. Daarnaast vind ik de gebruiksaanwijzing niet geweldig.

Uitstekende ervaring

Keurig afgeleverd en ingepakt, duidelijke handleiding!

Heb mijn bestelling snel en goed ontvangen

goede prijs degelijk materiaal

ruime keuze, dan ook de betrouwbare merken en toestellen. en na aankoop ook een vlotte levering.

Snel, vriendelijk, maar het afhaalpand is moeilijk te vinden.

Het apparaat werkt prima, Enige kritiekpunt is dat de vestiging om je product op te halen, heel moeilijk (zelfs met Google maps navigatie) bijna niet is te vinden, Dat zou op de website beter uitgelegd mogen worden. Na hulp van een ander bedrijf om het pand te vinden, werd ik vriendelijk ontvangen, kreeg ongevraagd allerlei informatie.

Fijne makkelijke meter

Prima bloeddrukmeter

Prima.

Vlotte en nette afhandeling van Bloedmeter.shop. Echter wel met uitzondering van de bezorging! Ik adviseer jullie dan ook werkelijk met een ander verzend/ postbedrijf in zee te gaan. De bezorging via Post.NL is zeker geen reclame voor jullie. Wat een schandalig bedrijf is dit!

Zeer tevreden . :)

Zeer tevreden. Over de webshop, het bestellen en de bloeddrukmeter zelf :).

Duidelijk overzicht en snelle levering

Duidelijk overzichtelijke bestelsite waarop uitleg over de bloeddrukmeter uitgebreid wordt meegedeeld. Levering volgt snel en rimpelloos.

Snelle en correcte levering

Kwaliteit en betrouwbaar instru

Een betrouwbare goedwerkende bloeddrukmeter.

Snel en netjes afgeleverd.

Goede service. Netjes en snel afgeleverd.

Prima bloeddrukmeter

Prima zaak

Prima zaak

Goed,beetje kijken hoe het moet.

Werkt uitstekend

Mijn bloeddrukmeter is moderner dan die van mijn huisarts

Bestelling snel geleverd

Zoals aangegeven op de site wordt de bestelling snel geleverd. Apparaat is volgens de beschrijving op de site.

Goede meter Meet nauwkeurig . De hart stichting werd ons aan bevolen door het ziekenhuis deze meters zijn betrouwbaarder .

Correcte verzending en afhandeling

De ervaring met de shopis goed. De tevredenheid over de gekochte meter is een stuk minder.

geweldig apparaat, en snel in huis

kind kan de was doen

Snel en goed

Goed product, deugdelijke verpakking, snelle levering en goede en volledige gebruiksaanwijzing.

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD