Filter

Matig

Ik vind het jammer dat het apparaat niets “zegt” . Hiervoor had ik een meter die de bloeddruk vertelde en dan direct aangaf of het goed of matig was . Ook de hart slag werd direct verteld of die onregelmatig was of zo ….

Een voldoende

Alleen leesbaarheid valt tegen. Een licht erin was beter.

Superfijne bloeddrukmeter

Al een paar bloeddrukmeters uitgeprobeerd. Maar deze gebruikt de huisarts ook. Dus moet wel een goede zijn. We zijn er erg tevreden over. Aanrader.

Hele goede voorlichting

Wist niet goed welke ik moest nemen en daarom om uitleg gevraagd Zodoende de juiste keuze kunnen maken Het apparaat voldoet prima

Bij het bestellen niet opgelet dat ik 2 kabels had aangevinkt en dit werd gecorrigeerd na een belletje. Fijne service top

Uitstekend.

Alles prima.

mijn ervaring is goed met de Omron bloeddrukmeter

het blijft merkwaardig dat er diverse metingen nodig zijn om tot een min of meer betrouwbare uitslag te komen. Met andere woorden, wanneer men 4 keer meet zijn het 4 in hoogte aflopende uitslagen, zeker voor de systolische uitslagen en in mindere mate voor de diastolische.

Positief

Het langdurig zitten en ontspannen voor de meting is soms lastig

Goede bloeddrukmeter.

Goede bloeddrukmeter met makkelijke oprolbare hoes voor meting. Tevens ook mogelijkheid voor een tweede persoon om te meten. Ik had hiervoor ook een Omron, maar is al weer wat ouder, maar over deze ben ik wel tevreden.

prima bloeddrukmeter

gemakkelijke bediening. bloeddrukmeter bevalt goed

Prima product

Mooi product. Makkelijk in te stellen. Enfijndat er een opbergtasje bij zit.

snel en prima geleverd

prima service qua levering. bloeddrukmeter ook zoals in de beschrijving stond. gewoon goed.

Gemakkelijke bloeddrukmeter werkt perfect

Goed aankoop

Werkt perfect

Uitstekend werk makkelijk

Prima snel geleverd

degelijke produkten in de aanbiedingen.

de bloeddrukmeter m6 comfort van omron voldoet aan al mijn verwachtingen,degelijk materiaal en correcte metingen.

Uitgebreide en vooral goede bloeddrukmeter

Ik heb voor de Omron M6 gekozen en bevalt me uitstekend ! Eenvoudige bediening en zeer nauwkeurig. Er zitten 4 batterijen bij.

Een aanrader.

Zeer goede service, snelle levering!

Prima in gebruik en duidelijk

Ik meet maandelijks mijn bloeddruk. Jammer dat er geen opslag mogelijkheid aanwezig van de gemeten waardes in het verleden.

Een goed werkend product voor goede prijs

Werkt goed.

Snel en goede meter

Mooie webshop prima geregeld en snel geleverd.

,, de bloeddrukmeter werkt goed heb de connectie met de telefoon is slecht

,, de bloeddrukmeter is oké maar de wi-fi verbinding naar de telefoon te connecten is erg slecht

Betrouwbaar, professioneel

Klantenservice is bereikbaar en reageert adequaat. Daarnaast: I-health is een zeer fijne bloeddrukmeter

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD