Gezond

Zeer goede en gezonde produkten, vlot besteld en geleverd

Heerlijke noten, top levering

De notenshop heeft een heerlijk assortiment noten en chocolade. Altijd netjes verpakt.

snel geleverd en heerlijk

Makkelijk bestellen en snel en degelijk geleverd.

top

heerlijk

Behulpzaam

Ik dacht dat mijn pakket niet bezorgd was een Ik kreeg alle medewerking om het pakket te achterhalen Echt fijn. Toen bleek dat het pakket er wel was, de oppas had het op een onverwachte plek gezet. Natuurlijk mailde ik meteen toen ik het gevonden had een kreeg een enthousiaste mail terug.

Heerlijke verse noten en zaden !

Verse producten voor een redelijke prijs en snel bezorgd. Jammer dat de zakken niet meer hersluitbare zijn maar dat is niet echt een probleem.

Je krijg wat je bestelt en alles gaat heel snel

Heerlijk, altijd alles goed verzorgt en schoon! ook de verpakkingen die nodig zijn netjes verzorgt. Nee ben echt blij met de notenshop ontdekt te hebben!!!!!!!

Het werkt

De notenshop heeft een mooi assortiment, en ik heb nooit problemen gehad met de levering. Het is altijd compleet en goed ingepakt.

goed en prima bestelbaar, betaalbaar en geleverd

goed en prima bestelbaar, betaalbaar en geleverd. Smaakt uitstekend.

Brede keuze, heerlijke producten!

Fijn om zo'n kwaliteit te kunnen bestellen. Verpakking en levering zijn SUPER!!!

De producten van De Notenshop zijn altijd goed.

Ik bestel graag biologische producten bij De Notenshop, omdat ze altijd smakelijk en goed van kwaliteit zijn. Een speciale vermelding krijgt de biologische pindakaas. Die overtreft wat smaak en textuur betreft voor mij elke (biologische) pindakaas die ik ooit gegeten heb.

Goede verse producten

Goede prijskwaliteit, levering mag iets sneller. Klantenservice oplossingsgericht

Pakket snel ontvangen

Snel en goed verpakt ontvangen.

Teleurstellend en misleidend

Ik bestelde Callebaut-chocolade, maar kreeg een anonieme huismerkverpakking. Pas in de kleine letters bleek dat het om herverpakte chocolade ging. Ondertussen staat er wél een foto van een originele Callebaut-zak op de website. Erg misleidend, als consument kun je niet controleren wat je echt krijgt. Geen transparante werkwijze, voor mij geen volgende keer.

Goede producten

Zulke goede producten. Wij zijn hier thuis groot fan. Super snel ook bezorg.

Lekker smaak is lekker gevoel.

Ze zijn super en lekker, het kwaliteit van verpakking en snel aflevering.

Goede kwaliteit

Hier zijn een paar steekwoorden voor nodig: verse noten, heerlijk gekruid, gedroogd fruit zacht van smaak. Kortom, een prima webshop om te bestellen.

Zeer goeie producten

Lekkere producten en steeds goeie service.

Lekker en niet duur

Elke keer weer ben ik verbaasd over de kwaliteit en de goede smaak van mijn bestellingen. Geleverd in sterke verpakking in slechts enkele dagen. Ook de prijs voor wat ik ervoor krijg is steeds weer mooi.

Lekker

Goede noten prima kwaliteit

Het blijft fijn werken met De Notenshop

Ik koop al jaren in via De Notenshop, ben er altijd erg tevreden over, nog nooit gekke dingen gehad en als ik contact heb wordt dat altijd netjes opgepakt.

Ontzettend goed products, heel lekker!

It is my second time I buy products from de notenshop. I have never seen such quality and good prices in the market. I order all different seeds and nuts and chocolate from here. Thank you for such great products.

Goede producten, snel geleverd

Zoals altijd goede producten, snel geleverd en keurig verpakt.

vers, lekker en snel en reeële prijs.

al generaties lang de lekkerste noten voor de beste prijs

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen