Uitstekend!

Al jaren bestel ik bij de Notenshop. Goede prijs kwaliteit verhouding. Erg tevreden!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Tevreden

Goed en snel geleverd

Gewoon goed

Precies geschikt

Jam is precies geschikt voor diabetici.

Al jaren ben ik klant bij de Notenshop en nogsteeds tot volle tevredenheid.

Goede kwaliteit en goed verpakt

De nootjes zijn van goede kwaliteit en worden keurig volgens afspraak bezorgd. Daarnaast zijn de nootjes goed geprijsd. En zijn ze goed verpakt Kortom een aanrader.

Verser dan vers

Wat een heerlijke verse noten maar niet alleen noten ook de zaden en pitten en gedroogde vruchten zijn van top kwaliteit. Daarnaast vind ik hier echt alles om een gezonde granola te maken.

Gewoon top

Super lekkere noten, ik kom zeker weer terug als ze op zijn!

De lekkerste dubai chocolade

De dubai chocolade is lekker crunchy en onwijs lekker.

Ruime keus, goede producten en betaalbaar.

Producten met een goede prijs kwaliteit verhouding. De chocolade breekplaten met hazelnoten zijn heerlijk en de bio producten zijn betaalbaar. Alles wordt netjes verpakt. Ook leuk om bon cadeau te doen. Is weer wat anders. Ben echt blij dat ik deze shop ontdekt heb.

heel goed

Erg vers alle producten. Zeer te vrede, over de kwaliteit.

Wat een geweldig bedrijf. Ik ben mega enthousiast en ga zeker nog meer bestellingen plaatsen. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Boven verwachting.

“Gewoon” hartstikke goed!!

Heerlijke verse noten, snelle levering en prijs / kwaliteit dikke prima.

Erg goed

Heerlijke knapperige noten. Je kunt niet stoppen met eten

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Heel erg lekker.

Ben al heel lang klant bij de Notenshop. Heel veel keus ,uitstekende kwaliteit en snel geleverd.

Altijd goede noten voor een redelijke prijs

De notenshop is meestal top!

Tot nu toe zeer tevreden. Lekkere knapperige, verse noten. Eén keer flinke misser gehad met een pot vol verbrande hazelnoten. Verder gewoon goed. Ook lekkere chocolade.

De noten zijn heerlijk: vers en knapperig.

Ik wilde graag even laten weten hoe tevreden wij zijn met jullie service. De website werkt uitstekend en de bezorging is altijd snel en betrouwbaar. Maar wat voor ons echt het belangrijkste is: de noten die we regelmatig bestellen zijn altijd heerlijk, vers en knapperig. We genieten er elke keer weer van! Bedankt voor de goede kwaliteit en service. We blijven zeker bij jullie bestellen!

Eigenlijk altijd goed, maar dit is slordig

Ik koop hier vaak en veel. De producten zijn goed. Onlangs had ik een grote bestelling gedaan, maar op de een of andere manier zei PostNL dat ik de bestelling geweigerd had. Terwijl ik gewoon thuis was en geen PostNL heb gezien. Daarom ging mijn bestelling als vanzelf retour. Het is nu 3 weken geleden dat mijn retour bij De Notenshop is aangekomen, maar ik heb mijn geld nog niet terug. Ik heb hier 2 keer over gebeld. Omdat het gaat om een bedrag van rond de €170,- vind ik dat toch wel vervelend. Dus over het algemeen een topwebshop, alleen dit vind ik slordig.

Heerlijke biologische noten

Altijd snel en goed geleverd

Goede service, kwaliteitsvolle producten, snelle levering

Goede service, kwaliteitsvolle producten, snelle levering. Ik ben heel tevreden over de notenshop en het exotische aanbod aan noten. Prijs-kwaliteit is ook helemaal top.

Tevreden

Geen op- of aanmerkingen. Goede service en goede producten.

Super kwaliteit

Superkwaliteit Noten ik haalde mijn Noten altijd bij een speciaalzaak, maar dit is echt super kwaliteit!!

Goede artikelen. Goede prijs.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen