super

goede producten en goede levering

Goeie producten

Goeie producten van uitstekende kwaliteit, vooral de biologische Medjouldadels, maar ook de walnoten, pindakaas, incabessen...heerlijk. Klantvriendelijk, zorgvuldig verpakt.

varying quality

I've ordered from de notenshop several times, and almost each time, I received walnuts that taste rancid. Other nuts are also not top quality. I mainly use this store for quinoa. I don't know why people give the nuts 5 star ratings.

Onredelijke prijsverhogingen

Vorig jaar rond deze tijd verschillende producten besteld bij de notenshop. Dit was ik van plan dit jaar weer te doen, echter zijn de prijzen van de producten in sommige gevallen extreem omhoog gegaan. Nu weet ik dat cacao veel duurder geworden is, maar de hoogte van de prijsstijgingen van diverse producten t.o.v. van vorig jaar is enorm. Bijvoorbeeld: Chocolade Appeltaart Rotsjes 300 gram, vorig jaar €3,99 nu: €5,95! 49% in prijs verhoogd. Cookie Caramel rotsjes 400 gram, vorig jaar €4,99 nu: €6,75 35% in prijs verhoogd. etc.

Gemiddelde

Niet altijd verse producten. Twee keer walnoten en één keer macadamia weggegooid.

Duidelijke site, heerlijke nootjes

Goed verpakt snel binnen. Alle noten lekker knaperig, zowel cashewnoten als pecan noten zijn werkelijk superlekker.

goede producten snelle levering

Groot assortiment en al jarenlang betaalbare prijzen !

Uitstekende producten, zeer goed verpakt en vooral zeer lekker!

De Notenshop is een aanrader vele verschillende noten, notenmixen, graanmixen enz. Teveel om op te noemen met een zeer goede service. Probeer het een keer!

Altijd prima kwaliteit voor een goede prijs

Ik bestel al jaren lang noten en bankproducten bij de Notenshop ebben zeer tevreden over de kwaliteit-/prijsverhouding

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering,

Altijd keurig verzonden en heel goede prijs/kwaliteit verhouding

Verzending kan sneller

Levertijd is vergeleken met huidige levertijden van derden , lang Kwaliteit is voor goed Ben niet tevreden over de Amandelen. Die drogen uit . Dat roept vragen op !!

Fijn biologisch aanbod

Ik haal ondertussen alweer sinds ruim een jaar al mijn biologische noten & zaden bij de Notenshop. Fijn aanbod, het wordt snel en netjes geleverd en alles smaakt heel goed. En qua kosten voor ons goed te doen, omdat ik in bulk kan kopen. Het werd me te duur om telkens kleinere zakken bij de (eko)super te halen.

Werken zeer snel

Advent kalender dit jaar weer geweldig!

Noten werden op tijd besteld en belangrijkste de noten waren vers.

Zo hoort het

Ruim assortiment, makkelijk kiezen, snel betalen en vlug opgestuurd. Bovendien altijd goed verpakt en dat je zie je ook weleens anders.

Geweldig lekker, snelle levering: een aanrader!

Fantastisch lekkere noten, de blikken met de allerlekkerste nougat, caramel en pindarotjes; alles was even lekker en er zijn inmiddels meerdere mensen blij mee gemaakt, die tevens weer gaan bestellen! Op aanvraag snelle levering en supergoed verpakt. Zeker een aanrader!

Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit

Heerlijke noten voor een scherpe prijs

Goede duidelijke webshop en ruim assortiment.

Wordt altijd zoals afgesproken verzonden. Goed verpakt en goede prijs. Pakket komt altijd in goede staat aan.

Vers,snelle levering,ruime sortering.

Prima verzorgd,handige verpakkingen en een leuk spaarsysteem.

Best goed geen larven

Als er maar geen larven van De walnootboorvlieg in zitten!!!!

Heerlijke noten

Altijd vers en knapperig... nog niet een keer gehad dat er een vieze noot tussen zat!! Soms uit zakjes v een winkel wel ..hier bij Notenshop nog nooit gehad !!

Mooie producten, snelle levering

Was snel geleverd. Mooie producten.

Prima spul en snelle en correcte levering!

Uitstekend!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27