Heerlijke noten

Altijd vers en knapperig... nog niet een keer gehad dat er een vieze noot tussen zat!! Soms uit zakjes v een winkel wel ..hier bij Notenshop nog nooit gehad !!

Mooie producten, snelle levering

Was snel geleverd. Mooie producten.

Prima spul en snelle en correcte levering!

Uitstekend!

Goeie producten aan een redelijke prijs en vlugge thuisbezorging.

Verrassend goed!

De noten zijn vers en knapperig. Ik vind ze beter dan van de markt. Veel keus uit verschillende mixen. Goede verpakkingen om het vers te kunnen houden.

Snelle levering , grote adventskalender

Goede kwaliteiten en snel geleverd, tegen een goede prijs

snel geleverd en hele goede produkten

wij zijn blij met de uitstekende (biologische) produkten van de notenshop. Heel betrwouwbaar en snel bezorgd. Je kunt op ze rekenen. Van harte aanbevolen

Uitstekende noten

Heerlijke noten, goede service

Kwalitatief goede producten tegen eerlijke concurrerende prijzen. Meerdere malen bestellingen gedaan en altijd naar volle tevredenheid

Bestelling

Snelle levering en goede producten

Gradiozo

Geweldig.gedroogde peren iets wat normaal meestal uit de alpenweiden komt.bakken voor kerst cake.

Prima artikelen en keurig verpakt

Kwaliteitsartikelen en netjes en degelijk verpakt

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Snelle levering Goed verpakt

Bij het afhaalpunt zei men, u eet veel nootjes!

Dat klopt! De allerlekkerste dingen komen bij jullie vandaan en altijd een goede prijs

Vers, lekker, makkelijk te bestellen

Fantastisch assortiment, erg vers en smaakvol, altijd betrouwbaar en netjes.

Een pinda van Duyvis is altijd OKEY. Oeps bij de notenshop ook.

Bijzondere mooie notenshop. Hier en daar een beetje te duur met sommige producten. Maar daar hebben we internet voor. Daar waar het product het goedkoopst is is waar mijn centjes naar toe gaan. Maar een goede klantenservice en levering bijna goed met m'n laatste bestelling. Voor unieke producten die niemand anders aanbied in zijn/haar assortiment. Is de notenshop een uitstekende plek. En als kok met 20 jaar onder de riem. Kan je bij dit bedrijf ingrediënten vinden voor nieuwe en unieke recepten. Ja ik ben tevreden zins mijn eerste bestelling aantal jaren gelee.

Notenmix is pindamix

De notenmix bestaat voor meer dan de helft uit pinda's, en dat is geen noot. Als je toch al je notenmix aanvult met goedkope pinda's is nog tot daar aan yoe, en eigenlijk al misleidend maar om meer dan de helft daarmee te vullen en zo te verkopen.... Feedback per mail wordt niet beantwoord

zeer positief...is altijd reeds geweest...Zeer vriendelijke medewerkes...H.D

Zie boven...H.D.

Goede kwaliteit, ruime keuze en snelle levering.

alles keurig geregeld en gekregen het product is zoals het bedoelt is.

Service zoals het overal standaard zou moeten zijn.

Prima producten, netjes verpakt en snel geleverd.

Ik had echter ongezouten noten besteld maar vind ze niet lekker helaas.

Hele fijne shop om te winkelen . Wordt altijd op tijd verzonden .

Snel en foutloos Goedassortiment

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27