Verschillende soorten noten besteld

De meeste noten waren heerlijk vers . Echter bij de suikernoten zaten hele harde stukken , waardoor erbij mijn man een stukje van zijn kies afbrak , kosten tandarts 55 euro !!! Niet zo leuk .

Nooit meer ergens anders bestellen!

Kwaliteit is top, alles zit super goed verpakt en is prijstechnisch echt heel oké. Breed assortiment en verzending is ook gewoon goed. Ik bestel samen met wat vrienden, en dan zijn de grotere verpakkingen helemaal aan te raden. Zeer zeker aanbevolen!

Super snel

Heerlijke duidelijke webshop en de verzending is uitmuntend. Ga zo door, een klant for life

Geweldige service, geweldige noten

Al 7 jaar bestel ik online de noten bij de Notenshop. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de service van de notenshop. Voor mij nooit meer een andere winkel dan de notenshop.

Prima producten!

maar verzending kan wel wat sneller...

Goede producten maar bezorging zou sneller mogen van mij

Mooie variëteit van verschillende producten van goede kwaliteit. Voor elk wat wils. Alleen bezorging duurt lang.

Geweldig.

Er is er maar een voor de beste noten.

Tevreden

Ruime keuze Goed te volgen Goed geïnformeerd Mooi op tijd

Nvt

Heerlijke noten

Lekkere noten, leuke aanbiedingen

Goede service en veel producten

Goede service en veel keuze. Helaas zijn sommige producten die wij gebruiken al een poos niet leverbaar

Veel keus voordelig en snel bezorgd

Veel keuze in verschillende bakmelen en hoeveelheden, veelal voordelig geprijst en snelle bezorging

Snel en betrouwbaar.

De bestelling is er snel en goed verpakt! Zeer tevreden.

Perfect voor zeepjes, en koken, gebakken ook.

Ik gebruik kokosolie in mijn zelfgemaakte zepen. Ik bak en kook ermee, uitstekende kwaliteit!

geweldig

je zou wel gek zijn als je van die kleine zakjes boordevol zout koopt in de supermarkt. (voor teveel geld). Bij De Notenshop kop je in een keer een grote hoeveelheid onbewerkte noten zonder zout. Als je veel noten eet zoals ik, is het een zege. Met een paar klikken heb ik mijn voorraad weer op orde en geniet ik iedere dag weer van verse noten in mijn eten.

Prima prijs en snel geleverd

Was op zoek naar specifieke vezels, kon die online makkelijk vinden bij de Notenshop, meteen een flinke voorraad besteld, werd snel geleverd, heel blij mee.

Duidelijk en volgens berichtgeving.

Goede en betaalbare kwaliteit

Ik ben een trouwe klant, omdat ik erg tevreden ben over het ruime assortiment en de goede en betrouwbare kwaliteit. Daarnaast ben ik ook te spreken over de goede klantenservice. Aanrader!

Top kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en verse producten

Snelle levering en verse producten

top noten en heerlijke chocolade

goede service en de lekkerste noten en chocolade van de hele wereld en omstreken ;)

Snelle levering, prima kwaliteit

Er is veel keuze in noten, zaden, chocolade en andere producten. Ze bieden een snelle levering en kwaliteitsproducten. Prijs-kwaliteit verhouding is prima,

Fantastische producten

Fantastische producten voor een prima prijs.

Prima kwaliteit voor nette prijs. Jammer dat de verzending niet meer net zoals vroeger "vandaag besteld, morgen geleverd" is, maar dat er 1 of 2 dagen meer tijd nodig is.

Goede kwaliteit tegen een nette prijs

Prima kwaliteit tegenover een nette prijs. Enige verbeterpuntje is de relatief trage levertijd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen