Snelle levering en verse producten

Snelle levering en verse producten

top noten en heerlijke chocolade

goede service en de lekkerste noten en chocolade van de hele wereld en omstreken ;)

Snelle levering, prima kwaliteit

Er is veel keuze in noten, zaden, chocolade en andere producten. Ze bieden een snelle levering en kwaliteitsproducten. Prijs-kwaliteit verhouding is prima,

Fantastische producten

Fantastische producten voor een prima prijs.

Prima kwaliteit voor nette prijs. Jammer dat de verzending niet meer net zoals vroeger "vandaag besteld, morgen geleverd" is, maar dat er 1 of 2 dagen meer tijd nodig is.

Goede kwaliteit tegen een nette prijs

Prima kwaliteit tegenover een nette prijs. Enige verbeterpuntje is de relatief trage levertijd.

Heerlijke noten!

Inmiddels het vaste adres voor cashewnoten en de macadamia mix. Vers en heerlijk van smaak.

Snelle swrvice en kwaliteit

Snelle service en goed product

Prima keuze, klein en groot verpakking

Notenshop levert altijd snel. Je kunt vaak kiezen tussen groot en klein verpakking wat ik erg handig vindt.

Super lekker

Makkelijk bestellen en snelle levering met goede updates.

Lekker en snel geleverd.

Lekker, goede kwaliteit en prijs

Bij de Notenshop vind ik makkelijk wat ik nodig heb en de kwaliteit is erg goed. Snel en netjes geleverd en lekker lekker

Makkelijk te bestellen en snelle levering van een uitstekend product

Lekker groot en fijn assortiment, maar helaas vaak dingen niet op voorraad

Ik koop al jaren bij de Notenshop en ben erg tevreden over de producten en de klantenservice. Echter het laatste half jaar, waarin ik drie keer een bestelling heb gedaan, is er vaak een product niet op voorraad. De laatste keer waren dat zelfs drie producten. Dat is jammer.

Lekkere producten en snel geleverd.

Adem benemend lekker!

Boven verwachting. Keurig verpakt. Kwaliteit wat ik verwacht. Dus smaakvolle producten die hun naam waardig zijn. Een familie die weet wat ze doet. Oude tradities in een modern jasje. De digitale 61 jarige marktkoopman die gaat voor kwaliteit.

super

Great shop, fast delivery

Heel tevreden

Gewoon erg goed

Erg goede producten

Goed verzorgd en snel geleverd.

Als ik zadelen noten nodig heb ga ik altijd bij de Notenshop bestellen. Ruime keuze en fijn verpakt. Ook de prijzen zijn heel aantrekkelijk.

Ik blijf maar bestellen bij jullie

Jullie zijn gewelldig blijf aub altijd bestaan

Top site!

Heel duidelijke website qua afbeeldingen en prijs. Zeker 5 sterren waard! Ga vast en zeker weer bestellen.

Duidelijke prijzen en een zeer uitgebreid assortiment

snelle levering zonder poespas, prima zo

Heerlijke noten

Ze smaken weer goed, goede verpakking en snel geleverd

Goede shop, duidelijk en netjes bezorgd!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen