Grote sortering en snelle levering

Grote sortering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Niet elke keer

Ik heb geen zin om na elke bestelling een beoordeling te schrijven. Ik ben vaste klant dus dan heb ik geen klachten

Goede kwaliteit, snelle levering.

Kwaliteits msm poeder

het poeder werkt uitstekend om pijn klachten te verminderen.

Lekker voordelig en snel

Ons vaste adres om af en toe lekkere biologische noten in te slaan.

Altijd vers. Altijd lekker. Altijd snel.

De lekkerste noten in de wijde omgeving!

De prijs mocht voor mij iets vriendelijker zijn.

Fijne verpakking en snelle levering

Na het bestellen krijg je de juiste informatie over de status van je bestelling. Letterlijk van A tot bezorgt. Gewoon top. Super service

Fijne winkel.

Goede en snelle levering. Prima producten tegen een schappelijke prijs. Producten zijn goed verpakt in hersluitbare stevige zakken. Voorraad opbergen bespaart veel ruimte en de producten blijven vers.

Heel tevreden

grote keuze, goede prijs-kwaliteit, duidelijke informatie op de website.

Snel en goed

Ik koop mijn noten altijd bij de notenshop net zoals de zoetstof erythriol en amandelmeel. Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Verder gebruik ik de chocoladedrops om mee te bakken of toetjes te garrneren. Heerlijk. Alles is altijd goed en snel bezorgd in een stevige doos.

Kwaliteitsproducten, Goede

een zorgvuldig samengesteld assortiment en een professionele webshop.

Heerlijke granola

Weer een hele emmer van onze favoriete granola binnen gekregen. Kan geen winkelversie tegen op. Qua smaak of prijs.

Prima, lekker en goede service

Hoge kwaliteit en prima prijzen. Ik kan geen echt nadeel bedenken, behalve dat ik soms zoveel bestel dat ze het in 2 leveringen moeten versturen, die worden dan apart verzonden. Ook wel weer een service om alvast de producten op voorraad te versturen. Noten uit de supermarkt zijn voor mij in elk geval verleden tijd. De Notenshop is niet meer weg te denken.

Heerlijke noten

Al een paar x besteld en ook keurig netjes allemaal ontvangen. Het is allemaal super lekker. En ook prima betaalbaar

Geweldig verse noten

Koop al jaren mijn noten hier, nooit problemen.

Wij bestellen graag noten bij de notenshop

Af en toe zijn wel producten uitverkocht, maar de kwaliteit is altijd TOP!

Top en alles is lekker

Heerlijke producten, snelle service

Blij met deze producten

In alles prima kwaliteit en service.

Nu 2e keer bestelling geplaatst. Snelle levering. Goede prijs vooral! En biologisch ook veel keus!

Altijd lekkere verse dingetjes en genoeg keus in van alles. Netjes verpakt en snel verzonden

Heerlijke noten en chocolade!

Ik vind de notenshop goede producten hebben en de prijs kwaliteit is heel goed. Het enige minpunt was de afgelopen keer de bezorging; ik moest echt op zoek naar welk afhaalpunt post.nl mijn pakket had afgeleverd. Misschien niet de notenshop aan te rekenen maar wel te kijken hoe vaak dit voorkomt.

Uitstekend!

Goede kwaliteit, uitgebreid assortiment.

Super verse kwaliteit noten voor een prima prijs

Al meerdere keren verschillende noten en mix besteld. Altijd prima verse kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd.

Prima kwaliteit

De smaak is bijzonder goed.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen