Vlot verloop van de bestelling, maar….

De bestellingen lopen steeds vlot, maar als er iets niet goed is, bv beschimmelde gedroogde perziken, reageren ze of niet of zeggen ze dat een product wel kan vervallen, alhoewel het nog binnen de behoudheidsdatum is. Dus dat vind ik minder leuk!!!

Geweldig.

Snelle levering netjes verpakt en voor een redelijke prijs.

Altijd correct.

Helpen als het niet lukt,en binnen een paar dagen thuis geleverd.

Kwaliteitsproducten tegen goede prijzen

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs.

Heldere website, eenvoudig bestellen, vlotte levering en producten van goede kwaliteit.

Lekker

Lekkere producten. Ik bestel regelmatig. Klantenservice kan misschien beter: contact niet gemakkelijk, bovendien moet je als Belgische klant betalen om telefonisch contact op te nemen.

Zoals steeds top!

De notenmengelingen worden enorm geapprecieerd op kantoor. Een gezonde en lekkere snack.

Super bezorging en kwaliteit

Goede kwaliteit Prijs verhouding . Ik bestel graag weer

Super genieten

De lekkerste smullerij die je je maar kunt voorstellen

iedere keer weer verse noten

Mijn ervaringen met de notenshop zijn zeer positief ! de bezorging komt vlot en ik word op de hoogte gehouden wanneer deze plaats vindt. De noten en zaden zijn goed verpakt, ook rekening houdend met het milieu. de noten zijn zeer vers, ook na weken. Ik raad de notenshop echt aan !

Super webshop

De producten die worden aangeboden zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn lager dan de winkels bij mij in de buurt. Bij telefonisch contact ben ik heel netjes te woord gestaan. Mijn advies is om het aanbod nog verder uit te breiden op het gebied van glutenvrije en lactosevrije broodjes e.d. omdat ik het liefste alles in één webshop bestel.

Goed product en goede service.

Het product is van goede kwaliteit. De verzending loopt altijd goed. Bij vragen wordt er goed gereageerd.

Altijd een verzorgd pakket

Altijd lekkere noten van een goede kwaliteit. Goed verpakt en op tijd geleverd.

Goed en snel

Goed verzorgd, netjes verpakt

Altijd tevreden

Bestel altijd een aantal vaste producten bij de Notenshop. Rijst, noten en superfoods. Pindakaas, jam en olijfolie. Je kan kiezen voor biologische producten, wat ik fijn vind. Altijd prima kwaliteit.

De bestelling was heel netjes en leuk verpakt

De bestelling was heel netjes en leuk verpakt

Lekkere zaden en pitten, walnoten minpuntje

De zaden en pitten zijn lekker, ook de pecannoten. Jammer is dat de walnoten regelmatig harde stukjes schil bevatten.

Producten zijn goed prijzen redelijk

Groot assortiment producten zijn goed en goed verpakt prijs kwaliteits verhouding redelijk.

Heerlijke producten voor een mooie prijs!

Fan van de kokosbloesemsuiker, gedroogde fruitmix en trail mix! En altijd snel geleverd, top!

zeer klantvriendelijk gebaar

naar aanleiding van een klacht over de bijsmaak van de biologische walnootstukjes, die naar onze smaak totaal anders waren dan een eerdere zending, kreeg ik tot mijn blije verrassing het aankoopbedrag gecrediteerd. Wat een ontzettend klantvriendelijk gebaar. Er werd wel gevraagd om enkele foto's van de verpakking enz te sturen, maar erg fijn dat zij mijn klacht serieus namen en ik geloofd werd. Ondertussen zijn we min of meer 'verslaafd' aan de bio gemengde noten. Wij zullen ook zeker klant blijven.

Netjes verpakt

Ruime sortering

Snelle verzending en topprofucten

Ik ben blij met de notenshop, veel keuze, bio of niet bij, veel gezonde keuzes, gezonder dan in een supermarkt, in het speciaal ben ik blij met speltbloem en speltmeel, de grotecongebrande noten van een kilo zak. Lekkere kruidenmix , dryrub, teveel om te noemen

Top kwaliteit top product voor een correcte prijs!

Altijd zoals het moet !!

Een snelle levering van producten van verse en uitstekende kwaliteit.

Erg tevreden over de heerlijke pinda’s. Goede kwaliteit.

ALTIJD GOED EN DITO PRIJS EN SERVICE

WIJ KOPEN AL JAREN BIJ DE NOTENSHOP EN ZIJN ALTIJD TEVREDEN OVER DE SNELHEID_KWALITEIT EN PRIJS

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen