Snelle verzending en topprofucten

Ik ben blij met de notenshop, veel keuze, bio of niet bij, veel gezonde keuzes, gezonder dan in een supermarkt, in het speciaal ben ik blij met speltbloem en speltmeel, de grotecongebrande noten van een kilo zak. Lekkere kruidenmix , dryrub, teveel om te noemen

Top kwaliteit top product voor een correcte prijs!

Altijd zoals het moet !!

Een snelle levering van producten van verse en uitstekende kwaliteit.

Erg tevreden over de heerlijke pinda’s. Goede kwaliteit.

ALTIJD GOED EN DITO PRIJS EN SERVICE

WIJ KOPEN AL JAREN BIJ DE NOTENSHOP EN ZIJN ALTIJD TEVREDEN OVER DE SNELHEID_KWALITEIT EN PRIJS

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Vlotte service met hoge kwaliteit producten

Overzichtelijke website met groot assortiment en prima prijs-kwaliteit verhouding!

Prima produkten

Vlotte levering

Goede kwaliteitsproducten

Snelle levering altijd alles tiptop in orde

Zeer goede kwaliteit!

Heerlijke producten die snel geleverd worden.

De kwaliteit van de producten is uitstekend en met de prijzen zijn ze zeker concurrerend. Inmiddels gebruiken we producten uit De Notenshop bij het ontbijt, de lunch en het avondeten. Ook de snacks 's avonds mogen er zijn. Het is even een balans zoeken tussen behoefte en bestelmomenten, maar doordat er ook snel geleverd wordt, is ook dat niet echt moeilijk.

Goed verzorgd en mooie levertijd

Ik ben zeer tevreden over de notenshop, levering, kwaliteit en goed verzorgde pakketten!

Goede producten en vlotte verzending na bestelling. Niets dan lof voor de Notenshop

Heerlijke producten

Altijd heerlijke verse producten en snelle levering. Zeer tevreden bestel met enige regelmaat!!

Top kwaliteit

De producten zijn van zeer goede kwaliteit altijd vers en smaakvol!

Volgende keer weer bestellen bij "de Notenshop"

Snelle levering en goede prijs - kwaliteit verhouding. Zeer tevreden!

Kwaliteits producten!

Mijn eerste bestelling bij de Notenshop. Keurig verpakt, verjaardags box viel in goede aarde, de noten muesli is rijk gevuld en van goede kwaliteit en smaak. Dit geld ook voor de andere bestelde producten, dus zeker niet mijn laatste bestelling.

De ervaring die ik heb met de Notenshop is zeer goed.

Goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Snelle service.

Gebrekkige service. Walnoten weggegooid vanwege vele stukken bast

Een verpakking walnoten stukjes bevatte zoveel stukjes bast, dat deze niet eetbaar was. De klantenservice respons was zeef teleurstellend. Een disclaimer dat dit mogelijk is. "Wij vermelden dit ook op onze website bij het product zodat u hier voorafgaand aan de koop rekening mee kunt houden. Helaas kan de ene batch meer schil bevatten dan de andere batch." Wees dus gewaarschuwd dat u een onbruikbaar product kan ontvangen en daarmee blijft zitten.

Heerlijke verse noten en andere voedingsmiddelen!

Tevreden

Heb nu twee keer een bestelling geplaatst waaronder ook gemengde noten. Was zeer tevreden,helaas. Vond ik de tweede zending de noten minder vers.

Netjes geleverd

Snel -goed verpakt-smakelijk!

Duidelijke website. Voldoende keuze. Snel bezorgd. Goed verpakt

Great shop

Everything according to expected, fresh nuts, cheap butter. Recommended!

Altijd tevreden met de bestelling

We zijn altijd blij met de producten van de Notenshop. Vooral de geroosterde pinda’s en de gebrande mix met macadamia’s zijn onze favoriet.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen