Uitstekend en smaakvol

Zeer goede kwaliteit noten die netjes en goed verpakt worden geleverd

Product viel een beetje tegen

Ik eet vrij veel dadels en zag een leuke aanbieding bij de Notenshop. Veel dadels waren nog aan de harde kant helaas wat de smaak wel flink minder maakt. Dus helaas niet voor herhaling vatbaar.

Over de hele lijn geslaagd. Gemakkelijke site om te bestellen, snelle levering, lekkerste producten. Top

High quality, variety, affordable prices

I was trying for some time to find a shop that delivers high quality nuts. De Notenshop has amazing quality on their nuts and chocolate nuts, it's something you rarely find elsewhere. It also has a big variety of unique chocolates. They deliver very fast, as promised. Highly recommend it.

Ik heb nu minstens 5x keer een bestelling gedaan bij de Notenshop. Meestal bestelde ik pinda's en gedroogde vruchten. Mijn ervaringen zijn elke keer weer positief: correcte levering en goede kwaliteit. Ik blijf dus bij de Notenshop pinda's en zuidvruchten bestellen.

Goede spullen, heerlijke noten, zuidvruchten. Ik bestel hier graag en maak reclame voor de notenshop bij familie , vrienden.

Altijd lekkere en verse producten en correcte levering.

Altijd lekkere en verse producten en correcte levering.

Heerlijk en snel geleverd

Dadels zijn heerlijk

Bestellingen zijn altijd in orde!

Prijs kwaliteit in orde! Vaste leverancier voor de benodigdheden van mijn baksels.

Heerlijke kwaliteit noten

Ruime keuze! Heerlijke producten!

Altijd lekker en vers

Makkelijk besteld. Veel keus blijft lang vers.

Altijd superkwaliteit

Ik koop hier altijd mijn ingrediënten voor muesli, en ben altijd erg tevreden over de kwaliteit, prijs, verpakking, levering, alles eigenlijk.

Super lekkere en goede producten!

Ontzettend goede producten voor een goede prijs! Snel verzonden en nooit problemen gehad, zeker een aanrader!!!

Prima maar met kanttekening

Naar hedendaags maatstaven traag in de tijd tussen bestellen en verzenden

Top webshop

Altijd netjes verpakt !

Naast de goede producten, ook erg prettige service. ‘s Avonds laat besteld, volgende morgen al gereed om op te halen. Daar worden we vrolijk van!

Knettervers

Mijn bestelling goed verpakt en supervers en-lekker !!!

Super lekkere producten

Snelle levering, goed netjes verpakt, fijne website

Altijd goed

Groot assortiment, vriendelijke en behulpzame klantenservice, snelle levering. Ik ben blij!

Service

Overzichtelijke website. Snelle levering. En keurig verpakt. Wordt goed op de hoogte ge houding als producten niet meer op voorraad zijn

Goede producten

Ruime keuze, lekkere producten, ook glutenvrije producten dat is erg fijn en ze zijn hier dol op de glutenvrije appeltaart. Ook de hoeveelheid die je kan bestellen is fijn: kleine zakjes maar ook grotere hoeveelheden. En snelle levering, goed verpakt. Kortom: we zijn heel blij met de producten van de Notenshop.

De kwaliteit van met name mixed zaden is minder dan de eerste keren

Indien producten uitverkocht zijn is er geen optie om ze in bestelling te zetten. De rozijnen mix is minder dan de eerste keren.

Mijn go to webwinkel voor nootjes!

Goed assortiment met mooie prijzen. Koop hier altijd de noten/wat lekkers dat ik nodig heb. Laat wel altijd even op zich wachten totdat het in huis is, maar is ok met de mooie prijs en kwaliteit.

Fijne webshop

Bestellingen zijn van hoge kwaliteit en worden snel toegezonden! de

Ik gebruik heel veel noten en zaden en dan blijkt de Notenshop toch de voordeligste keuze te zijn. Daarbij is de kwaliteit uitstekend. Fijne webshop, levering keurig op tijd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen