Great shop

Everything according to expected, fresh nuts, cheap butter. Recommended!

Altijd tevreden met de bestelling

We zijn altijd blij met de producten van de Notenshop. Vooral de geroosterde pinda’s en de gebrande mix met macadamia’s zijn onze favoriet.

Alles is altijd naar wens

De website is duidelijk, communicatie volgt ook meteen. De producten zijn van goede kwaliteit. Kortom altijd een goede ervaring met de notenshop

Goede kwaliteit, lage prijzen

Betrouwbaar bedrijf. Ik heb 2,5 kg blauwe maanzaad gekocht. Met de kwaliteit ben ik zeer tevreden en met de prijzen nog meer. Mijn maanzaad strudl was perfect.

Geweldig.

Een mooie en toereikend assortiment. Ook de leveringen gaan altijd vlot en soepel.

De service is super

Emine

Super snel gekregen dankuwel goede kwaliteit top zeker aanrader

Topshop!

Prima producten, mooie variatie, goede prijs-kwaliteit verhouding en op tijd bezorgd. Topshop dus!

Altijd keurig geleverd

Heerlijke noten , mijn voorkeur gaat uit naar de gebrande of geroosterde , deze zijn knapperiger In elke mix zijn de cashewnoten aanwezig , jammer , voor mij de minst smakelijke. Zelf een mix kunnen samenstellen zou Fantastisch zijn, maar daar op de reactie ; "er is keuze genoeg , en iedereen vindt de cashewnoten het lekkerst" ... dat is jammer Ook de vijgen, beide soorten zijn voor mij een welkome aanvulling op mijn 'dieet' Verder klasse

Goede kwaliteit producten en snelle levering

Als thuisbakker worden er flinke hoeveelheden bloem/ meel en pitten en zaden gebruikt. Bij de notenshop hebben ze fijne producten die ik snel in huis heb.

Fantastische producten

Mijn ervaring is : altijd verse producten. goede prijs ,snelle levering, goed assortiment.

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij de Notenshop omdat de winkel waar ik eerst amandelmeel kocht het uit het assortiment deed. Levering volgens afspraak en de kwaliteit en de prijs zijn heel goed. Ik ga vaker bestellen.

Altijd conform afspraak en snel geleverd

Producten zijn top. Ik bestel bio noten, zaden en meel. Fantastisch!

Fantastische verse noten in goede verpakking.

Ik koop ongeveer per 6 maanden zo'n 6 kilo biologische noten. Bakken en voor door salades en uit het vuistje eten. Altijd zeer goede noten en als je ze na opening in een pot bewaard dan erg lang houdbaar (na 6 maanden is allesallamg op).

Heerlijk mokkanootjes

Goede prijs/ kwaliteit

Snel geleverd, goed verpakt en zeker niet duur. De kwaliteit van de producten is prima.

Goed zoals altijd

Goede kwaliteit goede prijzen groot assortiment. Bestellen makkelijk en sn

Kwaliteit!!!

Pistache creme en callebaut chocolade gekocht, heel lekker! Zal zeker weer bestellen

Lekkere producten

Bestellen gaat vlot evenals de levering. De broodmixen zijn superlekker, vooral het polderbrood

Een top adres met geweldige spullen Heerlijk bros en krokant

Goede kwaliteit

Goede verpakking snelle levering

smooth

Always good qualityand mostly everythign I ask for is in stock

Biologisch aanbod

Niet alleen vind ik hier biologische noten, maar ook nog voor een heel goede prijs. Snel geleverd. Goed verpakt. Tweede bestelling inmiddels geplaatst.

Maak er een mix van door de yoghurt heen, heerlijk en gezond erbij

Heerlijk, maak er een mix ervan door de yoghurt heen

Altijd prima

Snel bezorgd, gratis bezorgd, goede kwaliteit

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen