Maak er een mix van door de yoghurt heen, heerlijk en gezond erbij

Heerlijk, maak er een mix ervan door de yoghurt heen

Altijd prima

Snel bezorgd, gratis bezorgd, goede kwaliteit

Geweldig makkelijk en uitgebreide keuze

Al jaren bestel ik alles voor een gezond ontbijt bij de Notenshop.

alles goed vers

alle dingen zijn vers en knapperig.

Heerlijke noten en zaden

Ik heb een aantal vasten mixen die ik om de twee maanden bestel, bv ongezouten macadamia mix, omega 3 zadenmix. Altijd lekker vers. En natuurlijk de heerlijke fudge. Heel blij mee. En snel geleverd

verrukkelijk

Veel keus en zeer goede kwaliteit voor een gunstige prijs

Goede kwaliteit, scherpe prijs, snelle bezorging. Wat wil je nog meer?

Goede kwaliteit, goede servive Gewoon alles goed!

Kwaliteit 100%

Heerlijk versse noten.. Goede kwaliteit en goed ingepakt Optijd bezorgd . Zeker een aanrader als je feestjes . Is goed koop . Zeker een 5 ster verdient.

Heerlijk

Heerlijk verse noten, veel keuze, snelle bezorging en zeer goede dienstverlening.

altijd prima verzorgd

goede degelijke producten ,snelle verzending,prijs van het product dik in orde

Super content.

Zeer goede en lekkere producten, ook altijd een vlotte levering. Mooi en veilig verpakt ook. De doos kan tegen een duwtje.

Perfecte noten

Goede prijs ,snelle service Zeker een aanrader

Zeer tevreden klant

Duidelijke site, levering zoals beloofd. Producten vers. Vanillestokjes van goeie kwaliteit en betaalbaar. Ik ben super tevreden!

Makkelijk te bestellen, lage verzendkosten.

Alles 'volgens het boekje'.

Heerlijke notenshop

Bij de Notenshop bestel je de lekkerste diverse noten tegen een acceptabele prijs. Ruim assortiment waaruit te kiezen valt, dus voor ieders wat wils.

Altijd top

Fantastic treats and quick delivery

I’ve been shopping here for over a year now, always appreciate the quick delivery and the snacks are top-tier.

heerlijk verse noten en snel geleverd

Ruime keuze, Bestelling is makkelijk te plaatsen en wordt snel geleverd. Goede en verse noten. Nergens anders deze kwaliteit aangetroffen

Hele fijne webshop, met goede producten!

Ik heb goede ervaringen met de aankopen bij de notenshop. Heerlijke noten, zaden enz. Fijn dat er ook moeilijk verkrijgbare producten zoals agar agar of rundergelatine verkocht worden. Ik mis alleen nog bepaalde kruiden en verse thee;-) Maar ik begrijp dat ook niet alles mogelijk is.

Kwaliteit!

Snelle en nette levering van produkten, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Erg goede kwaliteit , verpakking en bezorging

Super lekkere noten en andere lekkernijen . Goede prijs kwaliteit verpakkingen voor mij de nummer 1 wat betreft noten/zaden en vruchten

prima qualiteit

Er wordt snel geleverd en de verhouding prijs/qualiteit is goed. Alleen jammer dat Post.nl de Paketen naar Duitsland (mijn woonplaats) aan Hermes paketdienst doorgeeft. De bezorger zet het Paket voor de deur en neemt niet eens de moeite aan te bellen.

Alles ok

Alles netjes op tijd geleverd

goede kwaliteit en goede prijs

heb alleen maar goede ervaringen

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen