Over het algemeen heerlijke noten en zaden

Over het algemeen heerlijke noten en zaden, ik maak er granola van voor in m’n Griekse yoghurt. Ik heb al wel een paar keer ervaren dat er vieze/bedorven smakende bij zitten maar weet dan niet exact wat het is omdat het door elkaar zit. Anders had ik een klacht ingediend maar ik kan er dus geen vinger op leggen. Nu smaken ze weer heerlijk.

Je besteld iets, alleen krijgt iets anders

Ik bestel callebaut smelt chocolade. Op de website staat een foto van de zak. Alleen vervolgens krijg je het in hun eigen zak geleverd. Vreemd wat zo kan ik niet controleren wat ik werkelijk gekocht heb. Vreemde gang van zaken. Smaak is goed alleen wees transparant.

Favorite good food store

Quality stuff with resonable prices!!

Kwaliteit producten

Goed uitgebreid assortiment.

Heerlijk

Cashewnoten en cranberry altijd lekker

Topp!!

Hele snelle levering! Heerlijke dubai pistache chocoladen! Ik ben dik tevreden

Snelle levering, groot assortiment

Fijne online shop met een breed assortiment. Snelle levering en alles goed stevig verpakt.

snel en goed

Uitstekende service, wij zijn er erg blij mee. Dit zijn dingen waar niet elk bedrijf aan voldoet. Vandaag bestellen morgen in huis. Er zijn webwinkels daar bestel je en betaal je en dan hoor je nooit meer iets.

Altijd vers

Noten zijn altijd vers en door verpakking ook goed houdbaar

Altijd goed

En snel

Hele goede producten en zeer snelle service!! Goede aanbiedingen iedere woensdag!!

Mooi en lekker assortiment

Smakelijk en goed verpakt.

Super knapperige noten

De macadamia's die ik besteld had waren super knapperig en vers. Ik zal zeker nog bestellen. Ook had ik pistache pasta besteld waarmee ik Dubai chocolade reep had gemaakt. Die waren echt verrukkelijk. Een dikke 10 voor de kwaliteit van de noten

Lekker en vers

Goed verpakt, snel geleverd.

Goede producten, snel geleverd.

Verschillende soorten glutenvrij meel besteld en vlot geleverd gekregen. Vergeleken met andere online shops is de Notenshop zeker voordelig. Zeer tevreden!

Goede kwaliteit, snelle levering

Hou het betaalbaar en toegankelijk voor kleine huishoudens en beurs .

Super kwaliteit

Makkelijk te bestellen

Goede service top producten

Bij De Notenshop verzenden ze snel en worden de producten op mijn werk zeer gretig gegeten!!!

Prima lijnzaadolie

Elke dag een lepel door de kwark. Is een prima olie, zacht van smaak

Snelle levering voor een mooie prijs .

Tevreden !!!

Fijne webshop

Prima producten en goede prijzen. Al eens geadviseerd bij anderen. Denk dat ik hier wel vaker ga bestellen

Matcha van zeer slechte kwaliteit

Een aantal producten bij de notenshop besteld maar de matcha is van zeer slechte kwaliteit. Zanderige structuur, bruine kleur, en helaas een heel vieze smaak. Ik drink dagelijks matcha thuis en buiten de deur maar dit is niet wat je verwacht te bestellen

Snelle levering van goede producten

Snelle levering en goede kwaliteit hazelnoten!!!

Heerlijke hazelnoten, goede kwaliteit en niet duur.

Verslavend lekker!!!

De lekkerste noten ooit.En ze blijven langer vers als van de markt.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen