Goede producten, uitstekende klantenservice.

Goede producten, uitstekende klantenservice.

Heel veel mogelijkheden.

Hier vind ik heel veel producten aan een goede prijs. De leveringen verlopen heel vlot.

Uitstekende kwaliteit van producten en prima service

perfekt

snel en correct geleverd.

Heerlijke producten

Gemakkelijk te bestellen, heerlijke producten die lang vers blijven.

Lekker en verse noten

Sneller

Puike prijs kwaliteit verhouding, zoals bekend. Uitgebreid assortiment, zoals bekend. Levering stukken sneller, da's nieuw ;) Erg tevreden dus

Goed snelle levering

De noten zijn heerlijk vers Ben zeer tevreden Nu hoef ik niet meer met de ver te reizen voor verse noten

pistachio nuts

the pistachio nuts were small and dry. I didn't like the product

altijd goed en lekker

Fijne goede producten en goede service

Goede producten

Super producten voor een prima prijs

Ik bestel al jaren hier mijn producten. Er is een heel mooi ruim assortiment, waardoor ik in 1x mijn voorraad aan kan vullen. De prijs is zeer schappelijk. En de levering is uitermate!

Gewoon goed

Bestelling correct en op tijd geleverd.

Goede wijn behoeft geen krans!

Bij De Notenshop krijgt je eerlijke producten. De broden ruiken lekker uit de oven en smaken heerlijk. Supercool!

Sprakeloos

Mijn ervaring. Top ! Lekker! Mega lekker Vooral de gedroogde mango,s. Ben van plan weer wat lekkers te bestellen. Zou anderen aanbevelen

Goede collectie, goede producten

Na bij een vriend geklaagd te hebben dat ik graag noten eet maar dat ze zo duur zijn, kwam hij met De Notenshop aanzetten. Ik heb gelijk een bestelling geplaatst, en had snel een hele doos aan mooie producten binnen. De kwaliteit van de noten en zaden is prima, daar valt niets op af te dingen. En de prijs is ook prima.

Altijd goed en snel geleverd

Snelle levering en heerlijke nootjes

Een verwennerij, rauwe nootjes even in de airfryer.

Heerlijke pindarotsjes En pistachenoten

Super snelle levering, heerlijke noten

Lekkere noten en andere producten

Fijn dat de notenshop ook biologische producten heeft! Dat mogen er van mij meer worden.

Weer een doos vol heerlijk noten ontvangen. Blij mee!

Prima producten voor een goede prijs

Ik bestel graag bij de notenshop. Een groot assortiment aan kwaliteits producten.

Fijn assortiment!

Een fijn assortiment, bij Denotenshop bestel ik meestal voor meel soorten die passen bij het keto dieet o.a tarwe gluten meel, amandel meel en kokosmeel ook zijn er veel producten die goed kunnen binden zoals de tarwe gluten meel, maar ook xanthan gom. Hele fijne webshop en niet mega duur tot vergelijking met bepaalde drogisterijen/fysieke winkels die echt heel veel geld vragen voor meestal minder.

Mooie en lekkere producten. De Kerst Advent Calendars zijn ook echt prachtig. En de echte pepernoten die zijn heerlijk. De service is perfect.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen