Vlotte levering van goede producten

Pijnboompitjes voor een goede prijs

Al jarenlang constante kwaliteit

Onze nummer 1 webshop voor het kopen van noten en andere producten.

Oh zo makkelijk

1stop shop

De producten zijn van hele goede kwaliteit. Ik vind het alleen jammer dat na bestelling de levertijd niet altijd nagekomen kan worden. Er gaan soms wel een aantal dagen overheen voordat ik de bestelling pas binnen krijg.

Ruime sortering en top kwaliteit

Producten worden snel geleverd, keurig verpakt en supervers voor een redelijke prijs. Dat maakt het leven leuk!

Correcte levering en uitgebreid assortiment

Een uitgebreid assortiment wat na opdracht spoedig en correct wordt geleverd. Verhouding Prijs - kwaliteit is goed.

Heerlijk zijn de nootjes

Snelle levering, makkelijk in een emmertje en de nootjes zijn erg lekker.

Goede service en kwaliteit

Ruime hoeveelheid producten van goede kwaliteit. De prijs kwaliteitverhouding is prima!

altijd heerlijke verse noten

lekkere noten, groot assortiment en altijd vers en scherp geprijsd. Makkelijk en snel thuis.

Producten netjes verpakt ontvangen

Goede producten en snel geleverd.

Jammer dat er geen kg zakken meer zijn van de californiamix

Overheerlijk

Altijd netjes bezorgd, veel keus, mooie website met erg veel lekkere en gezonde noten, pitten, zaden, superfoods, granola en muesli maar ook knabbel en snoepgoed.

Super producten en snelle levering

Wederom weer heerlijke noten, dadels en cranberry’s besteld. Website is duidelijk en makkelijk te bedienen. Snelle levering.

Uitstekend kwaliteit

Fijne producten tegen een alleszins redelijke prijs. En niet te vergeten; vers en uitstekend van smaak!

Snelle levering, prima producten

Mijn bestelling werd snel geleverd. Alles was prima ingepakt. Handige zakken met sluiting bij de meeste producten. Noten netjes in een potje met deksel. Ik ben dik tevreden en ga zeker vaker bestellen. Nog veel lekkere dingen om uit te proberen!

Heerlijke noten

Alles wat ik had besteld is prima. Goed verpakt en snel geleverd.

Zeer goede producten, en snelle levering. Prima prijzen

Alles perfect in orde!

Elke bestelling is altijd in orde. Stevige nette verpakkingen, en altijd goede noten enz. Bedrijf is een aanrader!

Heel goed, zoals altijd!

Altijd goede producten en vlotte verzending

Top service en kwaliteit

Snel geleverd.

Geweldig!

Een hele snelle levering, alles is netjes ingepakt. Maar het aller belangrijkste, heerlijke verse noten voor een mooie prijs. Dit is niet de laatste keer dat ik ga bestellen!

Heerlijke noten en specerijen etc

Heerlijke noten specerijen en heel veel keus en redelijke prijzen en die kan je in de supermarkten niet krijgen Dus ben er blij mee , en weer tot de volgende keer !

The best shop with the nuts!!

Everything is so delicious and healthy.

Goede producten en snelle levering! De zakken zijn helaas altijd te snel op ;-)

Een geweldige zaak!

Prima spullen en de bestellingen worden altijd snel en goed geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen