De bestellingen zijn volledig naar mijn wens !s !

Ik ben zéér blij dat ik jullie via mijn zoon heb leren kennen. Het is een echte aanrader !

Ik ben zo blij dat ik deze site heb ontdekt!

Snelle bezorging, lage prijzen en een zeer uitgebreid assortiment!

Goede producten en vlotte levering

Al enige tijd bestel ik periodiek mijn noten, zaden en specerijen bij de Notenshop. Altijd vlot geleverd en prima kwaliteit. Fijn ook dat ze een behoorlijk assortiment biologische producten hebben!

Geweldige shop

De Notenshop is een geweldige shop voor je gezonde essentials. Goede producten, prijs en levering. Ik ben blij!

Lekkere noten

Mijn bestelling was pel pinda's en walnoten. Beide waren heerlijk vers.

een zeer hoge kwaliteit van de produkten

Snelle levering. Praktische verpakkingen (hersluitbaar).

Snelle levering zeer goede kwaliteit

Veel keus ook biologische moeten te koop. Veel aanbod, goede prijs en snelle levering

Heerlijke producten, vers en snel geleverd.

Heerlijk

Tuinbonen met soja is zo lekker Als het op is bestel ik weer bij u.

Al jarenlang ben ik een zeer tevreden klant van de notenshop en voorlopig zal ik dit zeker blijven.

Excellent!

Snel geleverd, top kwaliteit!

Ok

Had verse dadels verwacht

Mooi

Snelle levering, goede producten, lekkere extra's

Prima zaak!

Goede ervaringen kwaliteitsproducten.

snel geleverd en goede producten

snel geleverd en goede producten. ik ben er blij mee.

Heerlijke noten

Heerlijk knapperige noten altijd

Goede kwaliteit

Ruime keus

Duidelijke site en snelle beantwoording vraag. Misschien bestaat de mogelijkheid nog een uitbreiding te realiseren van producten voor mensen die minder suiker/koolhydraten willen gebruiken. Heb zelf al wat beleg besteld waar minder bijna geen suiker inzit. Is ook nuttig om te gebruiken als je wilt afvallen.

Snel bezorgd

Goede bezorging.

Goede producten snelle levering

Ben voor veel producten helemaal overgestapt naar notenshop, de producten zijn van zeer goede kwaliteit, verpakkingen ook erg goed, snelle levering, al vaak besteld nog nooit iets mis gegaan. Kortom zerer tevreden

Topproducten

De notenshop heeft altijd wat ik zoek...goede kwaliteit en vooral heel gezond !!! Grote fan

Uitstekende ervaring

Als jarenlange vaste klant, ben ik ontzettend tevreden over de service en de uitstekende kwaliteit van hun producten.

De producten worden prima afgeleverd. Kwaliteit producten uitstekend.

Al jaren koopjes ik heel tevreden . Zowel producten als verzending.

Prima kwaliteit en goede bezorging

Noten zijn altijd vers en van goede kwaliteit. Bezorging snel in hersluitbare verpakking.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen