Altijd prima in orde!

Ik bestel altijd zonnebloempitten en die zien er mooi en vers uit! Snel bezorgd en keurig verpakt!

De noten en de chocolade zijn erg lekker.

Heerlijke noten voor een eerlijke prijs

Heerlijke noten voor een eerlijke prijs

Hele lekkere noten en granola en de rest

Snelle levering. Super verse spullen.

Hagelslag, rocks

Prima hagelslag met smaak. Gemakkelijk te bestellen en de bestelling komt snel naar je toe

ik ben een zeer tevreden klant

Ik ben een zeer tevreden klant

Ruime keuze van goede artikelen.

Snelle levering van goede artikelen en ruime keuze.

Alles altijd helemaal top!

Al aantal jaren koop ik hier producten en iedere keer weer zeer tevreden. Nog nooit iets negatiefs gehad dus helemaal top. Zeer aan te bevelen voor veel echt verse producten, precies zoals omschreven. Ook leuke aanbiedingen en dat je punten spaart voor gratis producten. Ik zal dus zeker klant blijven en kan het alleen maar aanbevelen.

Goede noten

Ik heb ze op. Ze waren lekker

Veel keuze uit goede producten

We bestellen regelmatig al onze noten, bloem, meel etc bij de notenshop. Erg tevreden over de producten en levering.

Goede producten en snelle levering

Ruime keuze in producten. De chocolade druppels zijn onze favoriet.

Altijd goed en snel geleverd. De mogelijkheid om punten voor producten te sparen is mooi. Niet alles is altijd op voorraad, een klein minpuntje.

Goede kwaliteit

Ik bestel hier al jaren. Tot nu toe vind ik alle producten goed en smaakvol. Het is goed verpakt en wordt snel verstuurd. Ik kan de notenshop alleen maar aanraden!

Heerlijke Nootjes!!

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en ze smaken heerlijk!!

Alles was goed in orde

Ik heb alles netjes en correct toegestuurd gekregen daarvoor mijn dank Mvg Christel

Goede kwaliteit

Net zo lekker als bij de kaas/noten winkel.

Prima producten. Snelle levering

Prima producten. Snelle levering

Fijn dat er ook keus is voor biologische producten.

Alles te krijgen op bak gebied en een nootje op de tafel, heerlijk. De bak inspiratie haal ik ik vaak uit de recepten rubriek , top.

Gezonde producten

Ik bestel mijn noten en gedroogd klein fruit altijd bij de Notenshop.

Perfekt

Alles was ok

Pijnboompitten

Heerlijk

Zeer goed.

Altijd goede en correcte afhandeling. Dus zéér betrouwbaar. Kwalitatief top.

Geweldig, zoals altijd

Al jaren klant bij De Notenshop en al jaren zeer tevreden. Producten zijn zoals besteld, de verpakking is keurig, ze worden snel verzonden. Echt helemaal top.

Dé plek om je noten, dadels en meer te bestellen

Goede kwaliteit producten en een top service!

Prima spullen voor een acceptabele prijs

Onlangs mijn eerste ervaringen opgedaan met de Notenshop. Ik vind de site prettig, het productaanbod is ruim, de kwaliteit is goed de levertijden zijn prima en de prijzen in combinatie met de geleverde kwaliteit zijn naar behoren.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen