Goede kwaliteit, makkelijk te bestellen

De kwaliteit is constant en goed. Groot aanbod, hoewel er af en toe iets langer gewacht moet worden voordat een bepaald product besteld kan worden. Dat wijd ik aan de populariteit van een product. Dus bestel op tijd.

Heerlijke dadels

Snel geleverd, heerlijke sappige dadels. Alleen in de eerste doos zaten onderin een paar dadels die zo zacht waren dat ze geplet waren en er sap uit liep en vreemd overkwamen en heb deze niet gegeten. Bij de tweede doos geen last van. Aan de andere dozen ben ik nog niet begonnen.

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs!

Altijd vers!

Goede service en mooie producten.

De bestellingen worden goed verzorg besteld perfect verpakt en op tijd geleverd prima bedrijf.

Top kwaliteit, snel geleverd

Ruim assortiment van goede kwaliteit, tijdens bestel proces inzage wat wel en niet op voorraad is. Snel geleverd! Klantenservice geeft snelle en duidelijke respons.

Doet wat beloofd en hele lekkere noten

Super vers.

De noten zijn voor het ochtendontbijt maar omdat ze onweerstaanbaar zijn wordt er overdag, wel met mate, ook van genoten. Heerlijk vers en goed geroosterd.

Mooie produkten

Mooie produkten

Verse, lekkere producten

Altijd weer goed, smaakvol, vers en lekker. Zeer tevreden. Goede prijzen ook. We bestellen zeer regelmatig.

Goede en snelle service

Mijn bestelling Dubai reepjes waren goed verpakt en snel bezorgd

Assortiment is huge!

Het assortiment is zo groot dat ik vrijwel nooit iets wat ik nodig heb níet kan bestellen. Veel biologische producten, daar ben ik blij mee. En de prijs/kwaliteitsverhouding is prima

Levering kwam snel en zag er goed verzorgd uit. Tevens lekkere producten.

Vlotte service, goede prijs-kwaliteit, duidelijke website

Op woensdag besteld, op vrijdag geleverd. Zeer vlot dus. Ook de sales zijn interessant. Alleen krijg ik nog zelden de nieuwsbrief.

Heerlijke noten. Je blijft er in eten!

Ik bestel altijd mix noten, dadels en pijnboompitten. Heerlijk gewoon!

Zeer goede kwaliteit, zowel inhoud als verpakking

De grote verpakkingen zitten in mooie stevige emmers. Misschien dat ik toevallig de laatste 2x ronde emmers heb gekregen, want ik geef de voorkeur aan de vierkante/rechthoekige emmers. De inhoud is sowieso van hele goede kwaliteit.

Heerlijke verse noten

De noten zijn altijd lekker vers, en goedkoper dan in de winkel. En dan niet te vergeten de snelle service.

Prijs kwaliteit top!

De goederen zijn steeds snel en correct geleverd. Een echte aanrader.

Altijd goede kwaliteit!

Bestel hier vaker. Altijd goede kwaliteit.

Heerlijk

Heerlijke chocolade en niet te duur.

Bestel regelmatig

Bestel regelmatig, gaat altijd goed, kwaliteit goed erg tevreden.

Heerlijke noten..snel geleverd.

De beste keuze

Knapperig vers en nog gezond ook

Heerlijke producten

Heerlijke verse producten

Het was vroeger beter

De noten van mijn laatste bestelling waren niet zo vers en niet het lekkerste. Mijn ervaringen van de vroegere bestellingen waren veel beter.

Altijd top kwaliteit

Al zo vaak hier besteld en het is altijd goed en snel geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen