Heerlijke noten..snel geleverd.

De beste keuze

Knapperig vers en nog gezond ook

Heerlijke producten

Heerlijke verse producten

Het was vroeger beter

De noten van mijn laatste bestelling waren niet zo vers en niet het lekkerste. Mijn ervaringen van de vroegere bestellingen waren veel beter.

Altijd top kwaliteit

Al zo vaak hier besteld en het is altijd goed en snel geleverd.

lekker en goed

snelle levering, goede hersluitbare verpakking.

Op tijd, volledig en goede prijs.

heerlijke producten, super snelle service

De notenshop is voor ons de "go-to" als het om noten-mixen gaat, maar ook hun andere producten zijn heerlijk (granen mix voor het ontbijt bijvoorbeeld, de dadels! en naja, teveel om te benoemen.) Kijk zeker even de hele shop door, het aanbod is verrassend veelzijdig! Daarbij is de communicatie prima en de levering verrassend snel! kortom, een aanrader!

Voor herhaling vatbaar.

Voor herhaling vatbaar.

Meestal goed

Heel veel producten niet in voorraad de laatste tijd

Erg goed.

Veel keuze, snel geleverd en erg goede kwaliteit.

Supersnel bezorgd, of razendsnel afhalen. De Notenshop is gewoon TOP! Hele lekkere verse noten, lekkere producten, heerlijke chocolade..... en sinds kort zelfs een echt winkeltje in Strijen! Hoe leuk! Ik ben fan; wil geen andere noten meer, en ook geen andere chocoladecakemix; want die is echt de absolute knaller, mmm!!!

Grote keuze

Notenshop biedt een grote keuze aan noten. Verzending binnen 48 uur. Kwaliteit van de noten is goed. Ik ben zeer tevreden. Wel jammer dat de noten niet in kleinere hoeveelheden van bijv 200 gram worden verkocht.

Gewoon een fijne webshop

Dit is eigenlijk gewoon de beste notenshop met veel biologische producten.

Perfect!

Ideaal dat ik hier Zweden de heerlijke producten van de Notenshop kan ontvangen. Wordt ook snel geleverd!

Prima noten

Zoveel keuze uit smakelijk assortiment. Van gezond tot zoet. Echt een super shop.

Fijne webshop

Fijne shop met mooie producten, welke worden aangeboden voor een goede prijs.

Een super goed bedrijf met geweldige producten.

Al jaren bestel ik bij de notenshop. Altijd keurig verpakt en snelle levering.

Alles naar behoren

Fijne producten maar grijp vaak mis.

Ik ben echt wel tevreden over de producten. Wat ik jammer vind is dat regelmatig producten niet op voorraad zijn. (Of het toeval wil dat dit net het geval wanneer ik bestel.) En daarnaast is het jammer dat je net een fantastisch product hebt ontdekt en dan blijkt het uit het assortiment te zijn. (zero saus ketchup) Heb nu een alternatief besteld maar vind deze minder fijn.

Goede producten

Prima. Snel geleverd.

Geweldig!!

Heerlijk, al die smaken!!

Wederom alles netjes geleverd

Top, notenshop doet wat men zegt…

Als ik bestel is de levering vaak al na een paar dagen bij mij bezorgd. Geweldig.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen