Fijne webwinkel, goed assortiment en snelle levering

Altijd snelle levering en goed biologisch assortiment, goede producten en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede producten en levering.

Heerlijke noten

Fijne webshop

Ruim assortiment, goede kwaliteit, fijne service, heldere communicatie

Tot nu toe is het bij elke bestellen vers, goed verpakt en gewoon van hele goede kwaliteit.

Snelle en goede service en kwalitatief goed aanbod

Lekkere en goede producten. Een keer was ik wat minder tevreden maar er werd direct een goede oplossing geboden.

goede producten

goede producten, netjes ingepakt en snel in huis

gewoon goed

Altijd kwalitatief goede producten en lekker

Zoals steeds prima

Makkelijke website met overzicht + kwalitatieve producten + scherpe prijzen.

volgens afspraak, noten nog niet verwerkt

Netjes verpakt fris en fruitig..goede kwaliteit Eet snelweg aanrader

Prima prijs voor prima nootjes

De levering gaat snel, verpakking is goed en nootjes smaken heerlijk

Altijd goede leveringen en producten

Ik plaats regelmatig bestellingen bij De Notenshop en tot nu toe nog altijd tevreden over de producten. Producten worden in stevige zakken/pakken geleverd en altijd op tijd in huis. Voor mijn bedrijf ben ik altijd veel met voeding bezig en het enige wat ik mis op de verpakkingen is dat de voedingswaarde niet compleet worden vermeld, want de vezels ontbreken altijd.

Uitstekend!

Voor het eerst amandelspijs bestelt. Pijnboompitten doen we al langer. De amandelspijs is echt van hele goede kwaliteit. Super lekker, gewoon bakkerskwaliteit.

Correcte en snelle levering.

Veel keus, ook in biologisch, vers en snel geleverd. In een bedrijf waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt, dat is een feit, het gaat echter om de manier waarop hier mee omgegaan wordt. Gaat er bij De Notenshop onverhoopt iet mis, dan wordt het meteen opgelost.

Lekkere verse noten

Heerlijke noten, voor herhaling vatbaar!

perfect!

Alle bestellingen zijn conform de ilustraties op de website op tijd bezorg!

Top kwaliteit en prijs

Ik koop regelmatig allerlei bakproducten, zoals bakvorm, meelsoorten, zaden en noten. Altijd goed en niet duur.

Alles wordt keurig geleverd.

Voor al de Chileense walnoten zijn super.

Alles netjes geleverd

Fijne producten en netjes geleverd !

Goede kwaliteit

De bestelde producten zijn altijd top.

Fijn kwaliteit voor een mooie prijs

Heerlijke noten en chocolade. Kwaliteit is top en altijd leuke aanbiedingen.

in drie letters : TOP

niet de goedkoopste maar wel de beste/lekkerste

Super kwaliteit aan een super prijs

Top kwaliteit spelt bloem. De superfood muesli is buitengewoon lekker als ontbijt met Griekse yoghurt en vers fruit., een aanrader

slecht

ik heb daar al over bericht. U maakt met uw woensdagaanbiedingen klanten blij maar de aanbieding is dezelfde dag al niet meer te leveren????? Vervolgens geeft u aan dat opisop of wat voor reden dan ook, maar u geeft uit klantvriendelijkheid ook geen alternatief. Het enige wat u zegt is dat er volgende week wederom een aanbieding is en dan maar afwachten of die er nog is. Nee we gaan iedere week voor ca 50 euro aan noten bestellen met de mogelijkheid dat we een aanbieding kunne krijgen, nee zo werkt het mi niet. Ik ben klaar met de Notenshop, ik ga elders mijn noten ed. kopen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen