Alles is goed verpakt. Al eens eerder besteld. Goede kwaliteit. En zeer betaalbaar. Alle zaden en noten zijn heerlijk en vers.

Heerlijke producten

Het gembersap is heerlijk en puur

Goede en snelle service

Al vaker wat besteld en altijd goed gegaan en prima en snel geregeld!

Tevreden

Producten zijn goed, lekker en verantwoord. Veel dingen die ik in de bekende supers niet (meer) kan krijgen. Vond laatst zelfs nog een kortingscode zomaar op de doos. Daar hou ik wel van.

heerlijke nootjes

Diverse zakken met overheerlijke nootjes besteld, bestelling was vlot bezorgd. Zorgvuldig verpakt en smaken heerlijk, zeker een aanrader om hier te bestellen.

Prima bedrijf met snelle service

Ik ben tevreden met de notenshop. Ze verkopen goede producten.

Heerlijk

Snelle levering, uitstekende producten

Beste prijs-kwaliteit verhouding!

Er is altijd veel keuze, de prijzen zijn goed en het wordt met zorg verzonden

Goede produkten

Goede spullen, macadamiamix is heerlijk en ook fijne bakspullen mooi assortiment.

Snelle levering en nette prijzen en veel keuze

producten van uitstekende kwaliteit en zeer snelle levering

Daar ik tevreden ben over de producten en de levering ervan blijf ik bij de Notenshop bestellen!

Nuts are good quality and price is reasonable

Nuts are good quality at affordable price, faster delivery and sometimes they run out-of-stock

Snel verzonden heerlijke producten

Top !!!

Producten, service en bezorging en verpakking Geweldig goed. Waar voor dank.

goed bedrijf

goede service en snelle levering

Bijzonder smaakvol

Elk product wat ik ooit heb geproefd heeft een bijzondere smaak

Ales goede qualiteit, op tijd levering

Service!

Mijn bestelling was snel geleverd. Precies wat ik hebben wilde. Simpel: geroosterde sesam zaadjes. Nodig voor een speciale voeding.

Producten zijn prima en bezorging gaat goed

xxx

Heerlijke noten

Tot nu toe alleen nog maar noten besteld, er is een zeer uitgebreid assortiment dat we in de toekomst wellicht nog verder gaan uitproberen. De noten zijn in elk geval heerlijk. Waar de supermarktnoten in zak die we eerder kochten nog wel eens noten bevatten die een raar smaakje hebben, zijn deze stuk voor stuk lekker en vers. Het enige nadeel is dat we sneller opnieuw moeten bestellen dan verwacht ;)

Top shop!

Goede prijs-kwaliteit verhouding: lekkere, goede producten voor een prima prijs. Zo blij met de biologische nootjes, pindakaas en andere producten! Logistiek steekt het ook uitstekend in elkaar: alles wordt keurig verzorgd bezorgd.

Heerlijke noten en snel in huis.

Topkwaliteit

De bestelde producten zijn altijd van topkwaliteit en aan een zeer aangename prijs.

Heerlijk

Heerlijke kwaliteits producten!