Goede producten

Prima. Snel geleverd.

Geweldig!!

Heerlijk, al die smaken!!

Wederom alles netjes geleverd

Top, notenshop doet wat men zegt…

Als ik bestel is de levering vaak al na een paar dagen bij mij bezorgd. Geweldig.

Prettig.

Overzichtelijk uitzoeken, bestellen en vlot geleverd!

Prima kwaliteit

Ik heb een grote bestelling gedaan van noten, zaden, gedroogde vruchten en granen. Alles werd snel en netjes geleverd. Producten in goed afgesloten (bewaar-)zakken. Kwaliteit is prima. Door de grote verpakkingen minder afval, goedkoper in prijs en hoef minder vaak te bestellen.

Goede producten

Ik koop daar mijn producten en vindt het een goede kwalitijd.

Altijd goed!

Ik bestel vaak bij de notenshop. Producten die elders niet te krijgen zijn of veel duurder. Mijn bestelling staat altijd correct en snel klaar om op te halen en het personeel is heel vriendelijk.

Mijn lievelings webshop

Een enorme keuze uit super verse en 1ste kwaliteit producten!

Fijne klantenservice

Ik bestel regelmatig bij De Notenshop. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Je kan grote hoeveelheden bestellen is stazakken, waardoor het goedkoper wordt. Klantenservice reageert goed en snel wanneer je een foutje maakt in je bestelling, wordt het rechtgezet en je geld geretourneerd.

Prima produkten. Vlot bezorgd

Goede producten en super snelle levering

Heerlijke verse noten en zoete aardappelchips bestel ik elke maand m’n voorraad. Wordt snel geleverd en goed verpakt. Kwaliteit producten!

zeer goed

op tijd geleverd correct prima prijs

Je klikt de webshop aan en je kunt los gaan, heel veel verkrijgbaar. Wij vinden het top.

Fijne website, goede klantenservice

Verzending altijd vlot en prima in orde. Producten van goede kwaliteit. Ben erg fan.

Ruime keuze. Netjes en snel geleverd

Eerste keer besteld. Alles even lekker. Beter als die supermarkt bende.

Goede waar voor een mooie prijs en snel geleverd

Nvt

Uitstekend zoals altijd :-)

Lekker afwisselend en uitgebreid assortiment. Gaan mee in hippe trends en ook voor leuke cadeaus kun je bij De Notenshop altijd terecht. Aanrader!

Altijd vlotte, nette levering

Altijd vlot geleverd en goed verpakt.

Heerlijke noten en snelle levering

Beslist de lekkerste pinda's die te krijgen zijn! Ook alle andere noten heerlijk. De bestelling en levering zijn gewoon prima.

snelle levering en producten van een goede kwaliteit

Groot assortiment producten, dus veel keuze.

Goed en lekker

Speciaalzaken met zo'n breed assortiment heb ik niet in de buurt. Dan is het makkelijk om iedere paar maanden een doos met noten en chocolade te laten komen. Beter dan wat je in de supermarkt kunt vinden en toch alles bij elkaar. De verpakking porties zijn alleen niet altijd wat ik precies wil (dat doet noten.nl dan weer beter) maar dan hebben we het over kleinigheidjes

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen