GEWELDIG

Altijd op tijd geleverd, en goed verpakt. En HARTSTIKKE LEKKER !!!!

Topzaak!

Lekker producten, snelle verzending. Goede service!

Zeer goede biologische producten, ongebrande noten en gedroogde zuidvruchten, ik ben groot fan!

Snelle bezorging van snackzakjes

Dinsdag geplaatste bestelling op tijd ontvangen voor de opening vh Women’s Health Center in het Erasmus MC.

Onze ervaringen met jullie zijn altijd prima. Alleen bij de laatste levering is het pakketje helaas gestolen uit een algemene ruimte bij ons op het park. Maar daar kunnen jullie nets aan doen. Volgende keer beter. Met vriendelijke groet. Jaap Kerssens

Lekerrrrrrrr!

Lekerrrrrrr!

Snelle levering goede kwaliteit

Heerlijk!!!!!!!!

Altijd heerlijk knapperig en goed van smaak .3

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop producten zijn als omschreven. Ook snelle en duidelijke levering van producten. Producten zijn goed verpakt.

Goede, heerlijke producten. Goede prijs. Snelle levering

Top producten, goede prijs, snelle levering

Grote keuze aan producten van hoge kwaliteit, schappelijke prijzen en altijd snel geleverd.

Helemaal prima

Ik ben zeer content met een breed assortiment aan noten heerlijk gewoon en snelle levering

Mooie verse noten !

Ik geniet enorm van de verse noten van De notenshop! Lekker vers en van goede kwaliteit,

Goede kwaliteit noten en zuidvruchten

Vers, knapperige noten. Goed verpakt. Mooie grote blanke rozijnen. Vijgen gedroogd goede kwaliteit. Snelle bezorging

Top producten en snelle levering

Ze maken de reclame op FB waar, snelle levering, top verse producten regen een scherpe prijs, ook de notenoastas zijn heerlijk

Lekker verse noten

Lekker verse noten

Goede webshop, zeer tevreden over alles...

De prijs, kwaliteit en verzending. Ik maak nu mijn eigen granen pap. De ' 7 granen ' ontbijten in de supermarkt bestaan voor 98 % uit volkoren tarwemeel en de overige meelsoorten zoals haver, rogge, boekweit, rijst e.d. bij elkaar slechts 2 %. I.p.v. 7 granen zit je dus een pak tarwemeel door je melk te gooien.

Meeste op voorraad en anders krijg je een mail als het weer voorradig is.

Lekkere en verse notenmixen

Deze notenshop is voor mijeen goede keuze

Prachtige dadels, heerlijke smaak en de para noten zijn zeker een aanrader.

Altijd snel en netjes geleverd

Fijne winkel met mooie en lekkere producten!

Perfecte service en zeer goede kwaliteit van producten !

Prima producten, snelle levering

De producten zijn goed en de levering is snel, wat ik jammer vind is dat ik ervoor moet tekenen en de producten dus niet in de brievenbus afgeleverd kunnen worden. ik woon in een buitengebied en afhalen is altijd een hele klus.

Besteld en volgende dag geleverd! Top!

Prima producten tegen een redelijke prijs een snel geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen