Prima producten, snelle levering

De producten zijn goed en de levering is snel, wat ik jammer vind is dat ik ervoor moet tekenen en de producten dus niet in de brievenbus afgeleverd kunnen worden. ik woon in een buitengebied en afhalen is altijd een hele klus.

Besteld en volgende dag geleverd! Top!

Prima producten tegen een redelijke prijs een snel geleverd.

Super makkelijk bestellen!

Snelle levering en heerlijke noten

Sinds ik één keer bij de notenshop heb besteld koop ik mijn noten altijd hier. Heel tevreden over!

prima webshop

Snel en goed worden de producten geleverd. Betere producten dan in de meeste reguliere winkels. Voor havermout, noten en dadels koop ik altijd bij deze webshop.

Ruime keuze, voldoende voorraad (je mist nooit iets), goede kwaliteit.

Prachtige zaden

Hele mooie zaden

Blijf maar bestellen alles is zo lekker. Spekjes Noga Nootjes

Top producten Smakelijk vers je wilt niet anders meer

Snelle levering en goede kwaliteit

Heerlijk

Alle bestelde producten zijn heerlijk

Goede kwaliteit goed verpakt en snel verzonden

Prima shop, prima noten

Hier bestel ik altijd hazelnoten, amandelnoten en cashew-noten. Ze zijn minstens zo lekker als op de markt en hier voordeliger dan op de markt (of in de supermarkt). De sta-zakken en de platsic emmers vind ik persoonlijk minder geslaagd, maar er zal geen goed alternatief voor zijn.

kwaliteitsproducten tegen een aantrekkelijke prijs

veel keuze en altijd heerlijk en knapperig

Ruime keuzemogelijkheden.

De Notenshop heeft een groot gevariëerd aanbod in noten en aanverwante artikelen.

Perfect, boven verwachting om eerlijk te zijn.

Nota bene via Tik Tok gevonden, besteld zonder enige verwachting maar wat ik heb ontvangen is super....gaat niet bij één bestelling blijven.

Overzichtelijke site snelle levering

Goede kwaliteit producten.

Producten van goede kwaliteit

De Notenshop heeft kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. Alles wordt stevig verpakt verzonden. Kortom een prima webshop.

Een goede website met verse producten. En bestel er regelmatig. Heel feel keus. Echt een aanrader.

Meestal goed maar laatst iets minder

Ik bestel al lang bij de notenshop maar de laatste keer was de hazelnootpasta wat dunner. Ook mis ik nu de cashewmeel, wel jammer.

Snelle bezorging

Goede website en producten

Naaste een overzichtelijke en toegankelijke website is er ook een groot aanbod aan bio producten die, tot zover wij deze geprobeerd hebben, goed van kwaliteit zijn.

Fijne producten

Goede webshop met fijne producten voor een eerlijke prijs.

Heerlijke noten

De lekkerste pecannoten van Nederland!!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen