Een shop waar ik blijf shoppen

Snelle levering elke keer maar weer. Blij met jullie als Shop. Top bedrijf keep on going

prima snelle bezorging

prima snelle bezorging

Fijne producten Snelle levering Ben erg blij met de notenshop

Ruim assortiment, en de noten zijn van zeer goede kwaliteit en blijven lang vers.

Steeds top service!

Ik bestel heel frequent noten, zaden, gedroogde vruchten. Alles is van prima kwaliteit en zorgvuldig verpakt!

Broodmixen en noten zijn heerlijk

Elke keer weer genieten van vers brood, vooral de pompoen en de zonnepit zijn erg lekker. Alle broden zijn heel smakelijk, Rozijnenbrood ook. Pitten en zaden door het brood, kun je heerlijk variëren. De noten zijn supervers en blijven ook lang lekker. Ik haalde ze altijd van de markt maar bij jullie zijn ze beter!

Goede producten en levering snel en correct.

Altijd lekker en kwalitatief

Kwaliteit, vlot en lekker. Ook leuke social media. Het puntensysteem stimuleert ook.

Hele goede winkel online

Ik heb wel eens iets gekocht wat ik niet lekker vond, maar wat wel goed was. Ze hebben echt hele goede producten en erg veel aanbiedingen. De variatie aan producten is ook veel en elke keer zijn er meer producten. De recepten die gedeeld worden zijn er ook veel is altijd wel weer iets nieuws om te proberen.

High quality and services

High quality and services; I am a regular customer because of the high quality of the products such as peanuts, walnuts and almonds. This time, I wanted to change delivery address that Customer service did this on behalf of me upon my email. I do appreciate and recommend.

Zeer betrouwbaar en zeer goede kwaliteit

Excellent aanbod Zeer goede prijs-kwaliteit Producten worden goed verpakt en netjes geleverd. Verse producten Betrouwbaar

Super kwaliteit!!

Kwaliteit,snelle levering,echt top !

Goede verpakking, bezorging. Heerlijk spul

Zal nog maals bestellen

Al mijn noten komen van de Notenshop

Voor mijn yoghurt heb ik een heel assortiment noten en zaden wat er doorgaat. De kwaliteit is heel goed.

Altijd correct

Altijd op tijd geleverd en als er iets kapot is dan wordt dat direct recht gezet.

Heerlijk genoten ;-)

Geen commentaar. Je krijgt wat je besteld en de kwaliteit is top

De walnoten waren oud

Ik heb verschillende noten besteld. Alles was erg lekker behalve walnoten. Die zijn een beetje oud en daardoor niet lekker.

Goede producten

Via de website bestelde producten kon ik ophalen in de winkel , de bestelling was keurig verpakt en personeel was vriendelijk en behulpzaam

Snelle levering en top producten

Bestel al jaren, 3 nu, met volle tevredenheid ieder 6 weken. Elke keer wordt het snel geleverd en de producten zijn van top Kwaliteit.

Voordelig qua prijs

Grote hoeveelheden, handig qua voorraad.

Heerlijke noten

Om je vingers bij op te eten. Mmmmmmmmm

Notenshop is TOP

Kwaliteitsproducten voor een democratische prijs, kwalitatief verpakt en snel en verzorgd geleverd, 10 op 10

Precies naar mijn smaak

Zie bovenstaande

geweldige service

Ik ben zeer tevreden over de notenshop. Alles is altijd netjes en correct verpakt en netjes optijd geleverd. Zelfs in het buitenland.

overzigtelijke site ,ruime keus ,goede producten en betaalbaar

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27