Lekkere verse noten

Heerlijke noten, voor herhaling vatbaar!

perfect!

Alle bestellingen zijn conform de ilustraties op de website op tijd bezorg!

Top kwaliteit en prijs

Ik koop regelmatig allerlei bakproducten, zoals bakvorm, meelsoorten, zaden en noten. Altijd goed en niet duur.

Alles wordt keurig geleverd.

Voor al de Chileense walnoten zijn super.

Alles netjes geleverd

Fijne producten en netjes geleverd !

Goede kwaliteit

De bestelde producten zijn altijd top.

Fijn kwaliteit voor een mooie prijs

Heerlijke noten en chocolade. Kwaliteit is top en altijd leuke aanbiedingen.

in drie letters : TOP

niet de goedkoopste maar wel de beste/lekkerste

Super kwaliteit aan een super prijs

Top kwaliteit spelt bloem. De superfood muesli is buitengewoon lekker als ontbijt met Griekse yoghurt en vers fruit., een aanrader

slecht

ik heb daar al over bericht. U maakt met uw woensdagaanbiedingen klanten blij maar de aanbieding is dezelfde dag al niet meer te leveren????? Vervolgens geeft u aan dat opisop of wat voor reden dan ook, maar u geeft uit klantvriendelijkheid ook geen alternatief. Het enige wat u zegt is dat er volgende week wederom een aanbieding is en dan maar afwachten of die er nog is. Nee we gaan iedere week voor ca 50 euro aan noten bestellen met de mogelijkheid dat we een aanbieding kunne krijgen, nee zo werkt het mi niet. Ik ben klaar met de Notenshop, ik ga elders mijn noten ed. kopen.

Topservice!!!!

Als er iets is met je bestelling zijn ze goed bereikbaar en er wordt onmiddellijk naar een oplossing gezocht!

gezonde lekkere nootjes

Gezonde nootjes van goede kwaliteit, vlotte levering. Conncact met de klantenservice snel en tot tevredenheid beantwoord.

De Notenshop; Kwaliteit gegarandeerd!

Ik ben een fan van De Notenshop geworden, aangezien zij allereerst daadwerkelijk kwaliteit leveren. Hun assortiment is bovendien zeer uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Van noten, granen, BIO pindakaas etc t/m de leukste cadeaugeschenken. Ik heb van een andere fan begrepen dat de website aardappelenbezorgen.nl ook van hen is. Ook dit is een aanrader! Ik zit alleen nog op het moment te wachten dat dit 1 website wordt met De Notenshop, puur voor nog meer gemak.

Prima producten, prima prijzen en snelle levering

Boven verwachting, goede kwaliteit en hele fijne verpakkingen.

super kwaliteit

Onlangs weer noten besteld . Post NL maakt er wel een potje van af en toe want het duurde 4 dagen voordat we de bestelling ontvingen . daar kan Notenshop natuurlijk niets aan doen . De noten zijn super vers en bijzonder smaakvol , ook de pinda’s (maken we zelf pindakaas van) is geweldig . Binnenkort gaan we weer bestellen ! hopelijk blijft Notenshop doorgaan met deze kwaliteit! een dikke 10 !

Heerlijk!

Heerlijke bouwen, goed geprijsd, snel verstuurd

Uitstekende producten

Accurate levering van producen van goede kwaliteit. Fijn dat het assortiment steeds uitbreidt! Een plezier om de website te bezoeken.

Snelle levering, mooi product!

Heb de adventskalender voor meerdere mensen besteld, krijg leuke reacties. Nog even wachten en dan kunnen we beginnen met het openmaken!

Prima leveringen

Altijd vlotte levering. En goede producten.

Goede producten voor een goede prijs, snelle verzending!

Goede producten voor een goede prijs, snelle verzending!

altijd kwaliteit en snelle levering!

Ik bestel graag bij de notenshoo . Prijs kwaliteit is erg goed en ook is er zeer ruime keuze, ook biologisch. Van harte aan te bevelen

Teveel lekkernijen

Tot nu toe allemaal lekker snoepgoed en snelle levering.

Keurig afgehandeld.

Positief

De levering vas heel snel en goed aangekomen

Goede kwaliteit

Goede service, heerlijke noten en chocola

Bestelling wordt altijd snel verzonden. Alles wat ik tot nu toe heb besteld, amandelmeel, verschillende noten, verschillende chocolade, echt alles is lekker en vers. De bakjes/potten zijn ook echt zo leuk om cadeau te geven. Heb pas verschillende soorten besteld om de kerstpakketten van dit jaar mee te gaan maken. Ik ben echt super tevreden!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen