Snelle levering, ruim assortiment

Ruime keuze uit biologische producten en lekkere snackjes!

Top-producten!

Snelle levering van de complete bestelling. Lekkere clear-whey-limonades in verschillende smaken tegen een erg goede prijs!

Kwaliteit en een goede prijs.

Heerlijke biologische walnoten en pompoenpitten. Ook de viscollageen en olijf-, avocado olie koop ik bij de Notenshop.

Al jaren trouwe klant en nog nooit teleurgesteld

Ik bestel met name rauwe noten en gedroogd fruit, maar ook kruiden en hartige snacks zijn een aanrader.

Op zich wel goed. Helaas gebakken in Arachide olie.

Ik ben helaas allergisch voor pinda's. Moest de bestelling dus weg geven.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

eigenlijk elke keer heerlijk!

Ik bestel al jaren bij de Notenshop. Eén keer was ik teleurgesteld, maar dat werd onmiddellijk goed gemaakt. Verder altijd knapperig verse noten.

Goed bedrijf, goeie producten

Ik ben blij met de Notenshop. Ze hebben goeie kwaliteit producten. Ik bestel graag bij hun

Geweldig!

Geweldig! Helemaal tevreden! Goede kwaliteit!

Hele lekkere noten

Prima !

Prima producten tegen een scherpe prijs en ook nog eens snel geleverd

Verse gezonde noten zonder poespas

Eindelijk een adres waar je ook onbewerkte noten en zaden kunt bestellen. Keurig verpakt en op het etiket staat netjes wat er allemaal in zit zonder rare benaming. Betrouwbaar. Vers. Eerlijk voedsel

fijne service en ruime keuze

Fijn webshop, overzichtelijke en een ruime keuze aan noten maar ook andere producten.

Top webshop

Goede producten. Snel bezorgd.

snel verzonden

goed snel verzonden en ook nog voordeliger

Alles goed en giede service

Goede producten en fijne service

Producten zijn van goede kwaliteit. Laatst was mijn pakketje zoekgeraakt bij de bezorgdienst. Goede en vriendelijke service gekregen.

Altijd tevreden!

Als ik wat bestel, is het vaak op voorraad. Niet op voorraad? Dan krijg ik een melding als het weer op voorraad is. Klantenservice, communicatie is top! Eerlijke prijzen, zeer goede kwaliteit!

Prima kwaliteit en snelle levering!

Makkelijk, snel en uitstekend prijsen.

Was op zoek voor pijnboompitten via Google. De Notenshop komt boven op en ziet er goed en professional uit. Makkelijk om de pijnboompitten te vinden, kies de juist maat en dan kopen. En alles loopt perfect door email communicatie.

Lekker knapperige noten.

De noten zijn heerlijk knapperig en niet slof, zoals zo vaak als je ze in een supermarkt koopt. En de prijs is niet eens zo veel duurder! Dus, uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

Heerlijke noten en rozijnen, snelle levering

Genieten

Prima bedrijf

Goedemorgen fijn bedrijf, goed assortiment keurige levering en hier kan ik weinig meer aan toevoegen.

Heerlijke noten voor eerlijke prijs

Hier bestel je lekkere noten die veel goedkoper zijn dan in de winkel. Altijd keurige communicatie & goed verpakt

Heerlijke noten en zoete dadels!

Goede ervaring met de Notenshop! De noten zijn vers en knapperig, en de dadels hebben een fijne, zoete smaak. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Prima kwaliteit voor een goede prijs. Ik bestel hier zeker nog eens!"

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen