Goede service, heerlijke noten en chocola

Bestelling wordt altijd snel verzonden. Alles wat ik tot nu toe heb besteld, amandelmeel, verschillende noten, verschillende chocolade, echt alles is lekker en vers. De bakjes/potten zijn ook echt zo leuk om cadeau te geven. Heb pas verschillende soorten besteld om de kerstpakketten van dit jaar mee te gaan maken. Ik ben echt super tevreden!

Ruime keuze voor aantrekkelijke prijs

Ik bestel hier al jaren noten, amandelmeel, zaden etc. Ik vind de keuze zeer ruim, kwaliteit is goed en het is aantrekkelijk geprijsd.

Prima product en snelle levering.

Helemaal goed!

webshop werkt bijna perfect, goede verzending.

Soms kan ik een product niet vinden, maar omdat ik al geruime tijd bij de notenshop bestel, weet ik via een omweg toch bij het gewenste product te komen. Daarnaast vind ik het jammer dat de spaarpunten niet meer direct verwerkt worden bij je eindafrekening zoals voorheen. Momenteel kun je sparen voor bepaalde artikelen, waarvoor ik geen interesse heb. Verder ben ik heel tevreden over de webshop en de producten.

Macadamia notenmix en bakkers Granola

Beide heerlijk en smakelijk. AANRADERS !

Leuk en heerlijk

Heerlijke producten, snel geleverd. Goede prijs

Brede aanbod

Al jaren alles voor bakken komt van de Notenshop. Sluit perfect aan Keto recepten.

verse notenmix

zoals verwacht erg lekkere noten

Altijd verse pindas

Lekkere verse pinda's en snel en goed verpakt geleverd

goede tot zeer goede kwaliteit van de producten, ook in verhouding prijs/kwaliteit. Snelle levering

Al jaren vaste klant, snelle levering, top producten en veel keuze.

Goede notenshop!

Dankzij de notenshop kan ik wat anders koken en bakken. Vanwege mijn gluten allergie.. Ingrediënten zijn echt goede kwaliteiten! Ik hoop ooit in de toekomst wat ingrediënten bij jullie bestellen!

Goede prijs/kwaliteit.

Ook nieuwe producten zijn verrassend.

Al 7 jaar jaar mijn vaste adres voor noten, zaden, gedroogde vruchten, ...

Al 7 jaar jaar mijn vaste adres voor noten, zaden, gedroogde vruchten, ... Kwalitatief, goed verpakt en een overzichtelijk assortiment.

Alles netjes verpakt en goede kwaliteit van de producten.

Aanrader.

Zeer tevreden met de producten. Bestel vooral noten en verse notenpastas. Als het op is bestel ik zeker opnieuw. Smaak is heerlijk!

Snelle levering en kwaliteitsproducten

Nu twee keer besteld; ingrediënten voor müsli en om te bakken. Zeer tevreden! Mooie producten, prima webshop en snelle levering!

Snelle service, goed verpakt en lekkere producten

Goede producten

Goed assortiment met kwaliteitsproducten. Snelle levering, handige verpakkingen.

Keurig en goed

Bestelling goed verpakt en snel geleverd.

Goede producten

Altijd vers en op tijd geleverd.

Altijd goed!

Ik bestel regelmatig bij de Notenshop, want alles klopt: kwaliteit, service, leveringen op tijd, dus een tevreden klant.

Prima producten én service

Goede producten tegen een goede prijs. En degelijke service.

Dik tevreden over producten en levering.

Goed.

kan niet beter

Goede producten met redelijke prijs

Producten zijn goed, veel keuze, redelijke prijs en snel geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen