Nvt

Heerlijke chocolade

De chocolade was heel goed verpakt. De dubai chocolade is werkelijk zalig.

Geweldig!

Snelle bezorging. Overzichtelijke website. Heerlijke verse noten!

Prima product

Goede zaak, lekkere producten en snel verzonden Al met al hele fijne winkel

Niet meer met post NL verzenden

Dinsdag besteld, zaterdag in huis en moest ik het ook nog zelf gaan halen. Vrijdag zou het gebracht worden, ben de gehele middag thuis geweest, maar de postbesteller vond het geloof ik gemakkelijker dat ik het maar zelf moest gaan halen bij een postadres Het was ook nog zwaar voor mij ( Ik ben 90 jaar)

Prima verzending en héérlijke noten

Leuk dat noten zo gezond zijn! Ik vind noten het lekkerste snoep, soms ook gezouten of met chocola er omheen. Tja, alleen maar 100% verantwoord voor de gezondheid wil ik niet. Ongebrande noten voor door m’n kwark en de lekkere voor de lol. De grote gezouten vliespinda’s zijn een prachtige combi van gezond en door t zout een btje minder gezond. Zolang je niet slechts een soort de hele dag eet en verder niets is het lekker en verantwoord. Er staan dingen op de site van de notenshop die ik nog niet kende: hartstikke leuk en erg lekker!!

Super kwaliteit!

Heerlijke biologische noten.

Fantastische service

Communicatie en levertijd is perfect

Snel besteld snel geleverd top producten

Ik had de eerste keer de adventskalender besteld. Deze is zeer goed ontvangen. De nootjes en het mail wat ik erbij heb besteld zijn ook van uitstekende kwaliteit

De Notenshop doet exact wat ze beloven

Uiteskende kwaliteit en op tijd bezorgd

Fijne webshop

Fijne webshop. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Kwaliteit voor een zeer goede prijs. Al hun producten zijn top.

Goede kwaliteit, eerlijke producten

Al jaren kopen we bij u en altijd goede producten, prima kwaliteit dus we blijven klant.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik bestel al jaren bij De Notenshop. Fijne biologische producten, netjes verpakt en bezorgd. Ik ben een tevreden klant!

Top producten

Heel veel hele lekkere top producten en altijd snel geleverd!

Top !!

Snelle levering, goed verpakt en goede producten dus zeer tevreden

Altijd goed!

Alles is altijd netjes verzorgd en lekker

Snel verzonden, producten zijn echt heerlijk!

prima kwaliteit voor redelijke prijs

mijn bestelling voldeed volkomen aan de verwachtingen, ook qua levertijd. Verpakkingen zijn prima

Het was weer een feestje om de bestelling van de notenshop te openen

De notenbestelling zorgt weer voor fijne bakmomenten.

Elke maand een genot om m'n bestelling binnen te krijgen

Diverse artikelen die wij gebruiken en die zo vele malen beter en lekkerder zijn dan waar ook

Makkelijk bestellen

Goede producten ,goede prijs /kwaliteit verhouding . snelle levering!

Heerlijke noten

Mijn bestellingen zijn altijd mooi op tijd binnen. Zijn heerlijk vers en smaken geweldig. Doorgaans altijd goed op de laatste macadamias na, daar proefde een kwart wat oud, ze hadden geen knapperige bite. Maar nog te goed om weg te doen, kan ook niet altijd 6 gooien.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen