Juiste producten en leveringen voor een goede prijs

Voorheen bestelde ik alles bij Holland & Barrett. Daar zijn vaak artikelen uitverkocht én duurder.

Gezond en gevarieerd

Al vaak besteld en steeds tevreden. Goede prijs/kwaliteit. Assortiment meer dan noten.

Goede producten, ruim assortiment duidelijke site en vlotte levering

Verse noten zijn niet overal te koop.

Ik bestel af en toe een doos, maar die gaan te snel op.!

Heel goede produkten maar helaas verpakt in (dik) plastic

Al jaren goede biologische producten besteld. Laatste tijd alleen nog de producten in glas besteld vanwege de hoeveelheid plasticzakken gebruikt om te verpakken. Ook bij t verzenden veel bubbeltjes folie gebruikt. Helaas zal ik daarom nog minder bestellen. Jammer want wel erg tevreden over de kwaliteit van de producten.

Volledig naar wens gegaan

Goed geregeld

X

heerlijke noten, goede service

goede kwaliteit noten en er werd een goede en snelle service geboden.

Snel en netjes

prima service m.b.t. de levering.

Ben tevreden over de levering en daarop geleverde actie m.b.t. aflevering.

Prima levering

Fijne producten. Enige minpuntje is dat er op de zak niet staat wat er in zit. Al meerdere keren per ongeluk kokosmeel voor amandelmeel aangezien. Een stift lost het probleem op ;-)

Great quality food

I trust this website for its quality and purity. It’s variety in their products is great. You can easily find products for each taste. The maple syrup they have you can not find anywhere else in The Netherlands. So delicious.

Fijn betrouwbaar bedrijf

Meestal 2 dagen nadat we hebben besteld krijgen we de bestelling binnen en alles loopt perfect. Ik heb al aan 7 personen doorgegeven en zij bestellen nu ook bij de Notenshop door mijn enthousiasme

snelle levering toppie

snelle levering toppie. ben al jaren lid. chapeau!

altijd vers

altijd vers en snel geleverd

Goed, Beter, Best

De producten van de Notenshop zijn erg lekker en beter dan verschillende producten die ik elders heb gekocht. De prijzen zijn zeker als het aanbiedingen zijn erg concurrerend. De website is snel en overzichtelijk. Er is een enorm uitgebreid aanbod. Het bestellen gaat na inloggen prima en je hebt een legio aan betaalmogelijkheden. De producten zijn heel goed en milieuvriendelijk verpakt. Je bestelling wordt snel verzonden en heb je dan ook snel in huis. Ik ben grote fan van De Notenshop.

Alles netjes geleverd

Fijne webshop , goede producten

Goede producten , netjes verpakt , snelle levering en fijne webshop

Heerlijke noten

Heerlijke gebrande en geroosterde noten. Voor mij geen supermarkt noten meer. De bake off granola vind ik ook lekker. Levering is altijd snel.

Kwaliteit

Bestellen hier met regelmaat en elke keer weer is de kwaliteit, de snelheid van levering én de prijs weer TOP!!

Uitstekend!

Uitstekende kwaliteit voor een nette prijs. Levering zoals afgesproken!

Good quality

Ok

Bestel maandelijks en altijd tevreden!

Snelle levering, altijd compleet en veel keuze!

Prima tevreden

Ik heb nu 2x besteld bij De Notenshop, beide keren dik tevreden. Goede producten en keurige levering.

Het pakketje is er binnen 48 uur zoals in de beschrijving staat het zou mooi zijn voor 16.00 besteld de volgende dag in huis. Dit in verband met de bestelling die ik bestel soms de volgende dag moet gebruiken.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen