Snelle levering. Moet het nog gebruiken.

Vlotte service en hulp

Ook als een levering misloopt staan ze klaar om te helpen.

Top !

Goede producten voor correcte prijzen. Genoeg keuze. Efficiënte klanten dienst.

De ideale nootjes gedropt:)

Snelle levering, ruim assortiment, leuke acties, perfect verpakt!

Lekker en kwalitatief

Hun aanbod aan noten en zaden is meer dan voldoende en ze hebben regelmatig kortingen op bepaalde producten. En ze hebben ook matcha, collageenpoeder, ... een mooi aanbod tegen een goede prijs!

Alles perfect verpakt levering zoals afgesproken en ze smaken nog lekker ook

Altijd top producten en levering

Ik kan alleen maar positief zijn over De Notenshop. Alle geleverde producten op tijd en van goede kwaliteit.

Correcte levering van kwaliteitsvolle producten

Al enige tijd op zoek naar o.a. boekweit, die in supermarkten niet meer standaard te verkrijgen is en meteen een aantal lekkere varianten teruggevonden bij de Notenshop. Verder lekker gekruide combinaties van noten en superfoods.

In een notendop bedankt voor de snelle service.

Zal zeker nog bestellen bij jullie.

Heel goed online shop

Service van de Notenshop is altijd top. Een sneller levering met altijd een persoonlijk touch, met een bedankingskaartje bij je bestelling. Zo wordt online shopping toch nog een beetje een persoonlijke ervaring

fantastisch

Zeer goede producten, goede prijzen, snelle levering! Zeer tevreden

Gewoonweg top!

Gemakkelijke,overzichtelijke site. Snelle en correcte levering!

Prima producten, altijd correcte en snelle levering

Prima producten met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Levering altijd snel en correct. Het aanbod biologische producten zou wel nog wat groter mogen worden.

zeer aanbevolen

snelle en correcte levering

Prima webshop

Zeer grote keuze met prima kwaliteit en interessante prijs.

Zeer positieve ervaring

Ik kan deze site zeker aanraden. Heel groot aanbod, goede prijsverhouding en supersnelle service. Aan mij hebben ze een nieuwe klant bij.

Gemakkelijk en duidelijke website. Zeer klantvriendelijk en snelle bezorging ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zeer goede producten

zeer goede producten

Vlotte regeling

Alles is goed verlopen en de producten zijn van goede kwaliteit

Voor te bakken moet je bij notenshop zijn

Super producten verzorgd verpakt aan een zeer democratische prijs al mijn badproducten komen van bij jullie.

Biologisch noten voor de beste prijs en service

Het is makkelijk te bestellen. Als er iets niet in stock is, kan je gewoon vragen om je op de hoogte te houden wanneer ze terug in stick zijn. Altijd mooi optijd geleverd. En goed verpakt.

lekker en gezond

buitengewoon lekker en gezond

Ok maar voorraad producten niet altijd ok.

Tijdig en correct geleverd. Regelmatig zijn producten die ik nodig heb niet in voorraad. Omdat ik minimaal voor 40 € moet bestellen voor gratis levering moet ik dan dikwijls wachten om mijn bestelling te plaatsen of iets extra bestellen die ik eigenlijk niet dringend nodig heb.

Kwaliteit en smaak, netjes en stipt bezorgd.

Altijd goede kwaliteit, een scherpe prijs en verzorgde levering. Regelmatig een superaanbieding of een feestassortiment, bijvoorbeeld met Pasen of Kerst.

Zeer goede ervaring.

Het produkt is kwalitatief goed. Het is goed verpakt.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen