Heerlijke noten!

Heerlijke noten, smakelijke mixen! Snelle bezorging! Goede service! Originele cadeautjes die iedereen waardeert!

Alles zoals het moet.

Mooie site en assortiment, goed verpakt en vlugge levering. Helaas begint alles ook prijzig te worden.

Geweldige kwaliteit, goede prijs

Steeds kwalitatieve producten aan goede prijzen

Altijd in orde

Groot aanbod. Duidelijke omschrijving op de website

Heerlijk

Goede tahinpasta.

een aanrader

Kwaliteitsvolle producten voor een correcte prijs

Je moet nooit lang wachten voor je bestelling.

Het zijn top producten.

Grote voorraad, duidelijke betaling en snelle verzending, veel bio!

Netjes op tijd geleverd.

Super producten !!!

Alles is snel en goed verlopen alleen de laatste levering van Chia seed waar de emmer van kapot is gegaan tijdens transport...

Altijd Vers! Altijd Lekker!

Al vele jaren klant bij De Notenshop. Prijs/kwaliteit zijn zij gewoon de top! Niet te vergelijken met wat je in een supermarkt vind! Altijd vers, altijd lekker, top service!

Aanrader

Goede ervaringen ermee, vlug en zeer goed geleverd

Al vele malen besteld de producten zijn van topkwaliteit

Beste kwaliteit en prijzen

Toppie

Alles top , heel lekkere nootjes . Voor de eerste maal meel om brood te bakken gekocht. Njammie zo lekker brood . Spijt dat ik maar 1zakje besteld had . En niet te vergeten vlugge levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Op en top

Het is altijd goed geregeld. Als er iets niet klopt of mist zijn jullie bereikbaar en lossen het op, wat super belangrijk is en een vertrouwd gevoel geeft. Ik kom steeds terug voor nu, nooit wat slechts meegemaakt tot nu en een vlotte goede service. Gewoon tijdig bestellen en er is geen probleem. Kwalitatieve noten voor een normale marktprijs maakt bakken extra leuk hierdoor.

Tip top

Snel ontvangen. Goed verpakt. Kwaliteit

Steeds geode kwaliteit en tijdige versturing.

Seer goede kwaliteit , goede Prius ,bested reeds meerdere Karen .

Altijd top

Goede producten, steeds correcte levering

Snel geleverd, uistekende kwaliteit.

Nog nooit zo’n lekkere noten geproefd!

We hebben wel enkele dagen moeten wachten op de levering maar het was wel de moeite waard! Super lekkere en verse noten. Mooie verpakkingen en extra attentie in de doos om je te bedanken voor de bestelling. Er werd ook nog een mooi boekje bijgeleverd. Wij zijn super tevreden en zullen zeker opnieuw bestellen!

altijd lekker

ik bestel al jaren en ben altijd tevreden , soms zijn de noten er niet die ik graag wil bestellen dat is wel spijtig

Ongelofelijk goeie producten en service

Ik bestel al enkele jaren bij de Notenshop en er is nog nooit iets geleverd dat niet aan al mijn verwachtingen voldeed Steeds verse producten netjes praktisch verpakt, ongelooflijk lekker, ik kijk iedere keer uit als er nieuwe bestelling van mij geleverd wordt en en....... steeds op tijd nog nooit op een bestelling moeten wachten De Notenshop is een top firma, Bedankt voor alles

Altijd zeer correct

Goed overzicht en voldoende uitleg van de voorgestelde artikelen. Zeer correcte levering, bij problemen wordt er naar een oplossing gezocht.

Goedkoper dan elders en topkwaliteit.

Ruim aanbod Handige website Handige verpakkingen Lekker

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27