Rien à redire

Produits de qualité à un prix fort intéressant. Service rapide. Emballage adapté. Très satisfait.

Top, super goede kwaliteit

Altijd zeer snel geleverd,zeer goede kwaliteit en zeer lekker!

Vers, gezond en snel geleverd!

De producten bij de Notenshop zijn van goede kwaliteit en nog voor een goede prijs ook. Ik voel me altijd heel gezond als mijn pakket toekomt. En lang hoef je niet te wachten, want het wordt snel geleverd. Top!

Levering

Levering duurde wel lang

Je hoeft de deur niet uit...

Bij toeval kwam ik uit bij de notendop. Ideaal , dan kies je wat lekkers en vers en het wordt aan huis geleverd

Nette website.

Mooi op tijd, goede waar.

Altijd knapperige,verse noten, en snel geleverd

Snel levering goed kwaliteit

Ik blijf bestellen bij notenshop.. ze zijn top

Topkwaliteit en snelle service!

Topservice en goede kwaliteit! Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling!

Lekker!

Lekkere toevoeging aan mijn ontbijtjes!

Good service

Good products.Thank you

snelle levering en topproducten

Dit was mijn eerste bestelling bij De Notenshop en het zal zeker niet de laatste zijn. Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de geleverde producten. Een aanrader!

Prima producten, prima prijs

Prima producten, prima prijs, vlotte levering. Zeer tevreden klant.

Alles pico bello

Wij bestellen reeds enkele jaren bij de Notenshop. Altijd voortreffelijke kwaliteit, vers en goed verpakt. Ook aan zeer goede prijs… Makkelijk te bestellen, betalen en enkele dagen later wordt alles geleverd, netjes en heel degelijk verpakt. Doen jullie zo verder!

tres bon produits

tres bon produits de qualite, je recommande

Perfecte levering van kwaliteitsvolle producten.

Mijn bestelling was volledig en voldeed precies aan mijn verwachting. Alles netjes verpakt en zonder schade geleverd. De kwaliteit van alle producten is boven verwachting. Echt een aanrader. Ze hebben zoooooveel lekkere dingen.

Eenvoudig bestelproces, duidelijke producten, snelle levering

Eenvoudig bestelproces, duidelijke producten en snelle levering, ook naar België. Goed verpakt. Dit was een tweede bestelling en zal niet twijfelen als ik weer wat nodig heb.

Conforme en tout point: qualité d'emballage, belle variété de produits, livraison rapide.

Pour une première commande je ne suis pas déçu. Un très beau site clair et facile d'accès. Un beau choix de produits à des prix compétitifs. Les conditionnements sont bien calculés et offrent suffisamment de possibilités et les emballages sont solides. Manque peut-être de couleur pour la présentation, mais ce n'est pas le plus important! Ce qui doit primer c'est la qualité et la fraîcheur; et elles semblent bien au rendez-vous. Les noix grillées, par exemple, sont excellentes. Je découvre en plus des produits absents dans les commerces de grande surface.

Verse, lekkere produkten

Altijd snel geleverd, goed verpakt en vers.

lekker gezond

Ik vind hier fijne produkten. Kwaliteit en levering dik in orde. Minpuntje: website niet zo snel en efficiënt en sommige produkten soms lang uit stok.

Excellent!

The best products for eating, backing. My favourite place for ordering everything that I need. Thanks!

Positief

Uitgebreid assortiment. Klassieke noten en daarnaast verrassende smaken. Vlotte levering.

Verse producten van zeer goede kwaliteit.

Producten zijn van hoge kwaliteit. Bestelling wordt vlot en correct opgevolgd.

Kwalitatieve producten tegen een eerlijke prijs

Het bestellen bij De Notenschop gaat altijd vlot. Er is een ruim assortiment aan producten tegen een eerlijke prijs. De levering verloopt ook altijd vlot.

uitgebreide keuze en makkelijk bestellen

Al enkele keren besteld bij de notenshop.be. Ik vind alles wat ik zoek makkelijk terug en het bestelproces loopt vlot. Steeds al alles netjes geleverd gekregen. Ik ben fan :)

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen