Snel en correct

Snel en correct

kan niet beter voor mij

voor mij werkt dit perfect met het gebruik van ophaalpunt

Veel keuze voor lekkere gezonde voeding

Veel keuze voor lekkere gezonde voeding aan interessante prijzen.

Kwaliteit en zeer vlotte bestelling en levering

Heel goeie kwaliteit van al de producten. Niet de goedkoopste mr als de producten top zijn dan is het zeker ok. Vlotte bestelling en levering. Makkelijke site en altijd correct. Ik ben fan!

Heel tevreden

Heb al meermaals besteld en zal dat blijven doen. Tevreden klanten keren altijd terug!

Zeer goede kwaliteit

Snelle levering, goede prijs en zeer goede kwaliteit van de producten.

Grote keuze en makkelijk te bestellen

Zeer makkelijke website waar we snel en efficiënt de zaken vinden die we nodig hebben. Levering gebeurt steeds snel en alles is mooi en degelijk verpakt.

Heel goeie ervaring! Vlotte service. Leuke artikelen echt toppie

Een blij en gezond moment

Steeds happy met mijn bestelling en levering omdat ik dan weet dat ik goed en gezond bezig ben en de service bij de notenshop altijd super goed is

Doet wat het zegt!

Als ik een bestelling plaats komt deze op tijd, zoals aangegeven aan. En… het is zeer goede kwaliteit wat jullie leveren. Dank u wel voor de goede service en kwaliteit.

Nice

Good quality

Top kwaliteit

Steeds goede kwaliteit voor een correcte prijs. Snelle levering, ruime keuze aan noten en pitten.

Uitstekend!

Goede kwaliteit en service

Super snel en zeer gemakkelijk

Ruime keuze, vlotte levering, goed verpakt, lekker, kortom een tevreden klant.

goed aanbod, veel variatie, soms wat weinig keuze in BIO, soms alleen maar in kilo verpakking voorra

Graag wat meer kleinere verpakkingen voor BIO ipv kiloverpakkingen.

Betrouwbare Firma!

Smaakvolle producten

Heerlijke en eerlijke producten

De levering van de Notenshop is steeds weer een feestje voor mij! Al die lekkere dingen die ik op tafel kan zetten als er gasten zijn. Het is reclame op zichzelf, want niemand kan er aan weerstaan!

Prijs / kwaliteit heel goed.

Altijd lekkere en goed verpakte producten.

Al jarenlang absoluut tevreden

Bestellen en de levering verloopt altijd zeer vlot en de producten zijn van de beste kwaliteit!! Dankuwel!!

Uitstekende kwaliteit

Ben tevreden met alles

Fijn aanbod en snelle levering

Ruim aanbod Kwaliteitsvolle producten aan een schappelijke prijs Vlotte levering

Fijne webshop

Heel veel keuze op toch een overzichtelijke website. Prijs is bijzonder laag en toch kwalitatieve producten

Lekker en snel

Alles gevonden op de website, veel aanbod, goede prijzen, snel geleverd, lekker en gezond gegeten. Bedankt!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen