Uitgebreid gamma aan schappelijke prijzen met een snelle levering.

Vlotte service

Makkelijke site, vlotte levering. Heel goede producten

Lekkere en vers

Al vele malen besteld en nooit teleurgesteld geweest. Gezonde producten aan een eerlijke prijs.

Ik vind het super

Kwaliteit

Snelle correcte service en goede kwaliteit. Top die notenshop!

Uitstekende producten

Uitstekende producten, vlotte webwinkel, gunstige prijs

Perfecte super winkel

Lekker better Dan in supermarket

Lekkere nootjes voor een redelijke prijs

het product spreekt voor zich; je krijgt lekkere hazelnootjes waarvan je naar hartlust kan van eten. Sommige nootjes zijn wel "slecht" dus hun kwaliteit is niet 100% maar dit is slechts een kleine franctie van de nootjes. ruim 98% zijn perfecte nootjes.

TOP

Snel en correct

Prijs/kwaliteit top!

Heel blij met deze “ontdekking”. Van nu af aan wordt deze shop mijn vaste nieuwe notenleverancier. Ik raad deze shop en de producten van harte aan!

Heel tevreden

Ik heb Notenshop ruim twee jaar geleden ontdekt en bestel nu regelmatig. Vlotte levering, prima dienstverlening alsook snelle reactie en terugbetalingen bij schade. Kan het zeker aanbevelen, enkel spijtig dat puntensysteem nav aankoben veranderde, ik spaarde graag om zelf een product met korting te kunnen aankopen nu heb je enkel keuzen uit promotie producten die ik eventueel niet koop.

Top !!

Super kwaliteit, vaste klant erbij !

Snelle levering. Vers lekker en zeer netjes verpakt. Kindjes zijn de dol op.

alles top

Alle producten die ik tot hiertoe bestelde zijn van zeer goede kwaliteit. De service , en de leveringen ook.

Lekker

Heel lekkere noten

De noten zijn snel bezorgd en op tijd voor een evenement. Veel smikkelende mondjes gezien. ;-)

Mooi aanbod, prima service

Mooi aanbod, prima service

Heel tevreden

Correcte levering van lekkere noten en gedroogd fruit. Geen klachten,ik blyf klant!

Opperbest

Grote keuze , gemakkelijk te bestellen, aangename prijs, heel goede kwaliteit, vlotte levering en lekker om op te eten. Aanrader !

Erg lekkere en verse noten. Een aanrader!

Alle noten en producten die ik tot nu probeerde, zijn super lekker. De reden waarom ik geen 5 sterren koos is omdat er veel plastic gebruikt wordt. Maar ik begrijp wel dat dit is om de noten knapperig en vers te houden. De medjool dadels zijn ook erg lekker en hebben een goede prijs, maar die koop ik niet meer omwille van ideologische reden.

Topproducten.

Topproducten en steeds net en snel geleverd.

Alles was in orde.

De bestelling beantwoorde aan mijn verwachting. Mooie produkten.

Top product

De beste noten ever!!

Kwaliteit in al hun producten

Bestel al lang bij de Notenshop. Zalig wanneer je elke keer bij het openen van de doos, kwaliteit vindt.

Heel traag in het versturen

Sorrie we moesten 7 dagen wachten voor dat de bestelling binnen kwam , dat vind ik niet leuk

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen