Top !

Goede kwaliteit & prima service !

mooie producten en perfecte levering.

duidelijke website - snelle levering

alle producten staan duidelijk weergegeven op de site bestelling en levering verlopen vlot

Prima, snelle levering, goede kwaliteit.

Om noo(i)t meer te vergeten.

Top producten, snelle levering, goede prijs.

het was perfect, kom nog terug

het was perfect,

Grote keuze lekkere producten aan scherpe prijzen

Heel duidelijke aangename website, zeer ruim aanbod, keuze in verpakking/gewicht, scherpe prijzen, superlekkere producten, en snelle levering.

Top kwaliteit

De producten vn de notenshop zijn echt topkwaliteit , Een half sterretje eraf omdat de prijzen wel erg gestegen zijn ( ik weet het alleen voor de bioproducten ) en omdat het tegenwoordig heel moeilijk is om een zeer grote bestelling door te voeren door de stock van de producten , De klantenservice is een 5 sterren waard . Knap van de eigenaar om zo een bedrijf te hebben kunnen oprichten op korte tijd !!

Gewoon goed

Ik heb nog geen slechte ervaring gehad of slechte producten geleverd gekregen.

De Gezonde shop

De Notenshop.be is de webshop of winkel voor iedereen maar zeker voor mensen die graag zeer gezond door het leven wandelen. De perfecte producten en toevoegingen voor alle maaltijden en om dagelijks een perfecte dosis energie op te doen en dit vanaf het ontbijt tot het slapen gaan.

alles prima

zeker voor herhaling vatbaar om een bestelling te doen.

Toppie!

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Een te vertrouwen webshop

De producten zijn van hoge kwaliteit en goedkoop. Verzorgde verzending

Snelle correcte levering

Altijd tevreden en goede prijs kwaliteit!

Geweldige producten

De bestelling geplaatst en vlug geleverd alles netjes verpakt. Heb dadels noten chocolade, paaseitjes, besteld en ben best te tevreden. Er zal vlug een nieuwe bestelling geplaatst worden

Top, snelle levering, goede kwaliteit

Goed aanbod gezonde producten

Niet verder zoeken...

Top kwaliteit. perfect verpakt.

Top kwaliteit. Zeer verzorgt.

Een mooi aanbod van goede en gezonde producten!

De producten van de Notenshop passen erg goed bij mijn passie voor gezond koken. Een ruim aanbod aan eerlijke prijzen. Ik ben fan.

Goede website en klantenservice, voor een vlotte bestelling. PostNL minder goed werkt geleverd.

Alles verliep goed tot mijn pakketje door PostNL in een door hun aangeboden postpunt moest worden geleverd. Klantenservice van PostNL kon me bij 3 contacten telkens niet verder helpen en mijn advies werd genegeerd. Klantenservice bij Notenshop was echter veel beter en zorgde er daadwerkelijk voor dat er actie ondernomen werd om mijn pakket geleverd te krijgen.

Toujours satisfaire

Rapide et produit de qualité

Alles stipt verlopen met uitstekende communicatie

Alles stipt verlopen met uitstekende communicatie

Uitstekend! Top kwaliteit en verzending

Altijd prima kwaliteit, goede verzending.

Super lekkere noten en zeer vlotte afhandeling van de bestelling.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen