Kan beter

Spijtig iets verkeerd gelopen in de levering. Doos gescheurd, producten beschadigd. Jammer

Uitstekende kwaliteit-prijs van de producten.

Ik kocht al producten in de verschillende categorieën van de webshop. Deze waren telkens van een uitstekende kwaliteit. De leveringen waren altijd correct en de producten zijn goed verpakt. De service is zeer goed en mails worden vlug beantwoord.

Altijd fijn om te shoppen bij de Notenshop

Ik vind meestal wat dat ik nodig heb

Altijd goed

Goede service en kwaliteit

Een groot gamma aan lekkere gezonde producten.

Wijk kopen regelmatig de amandelnoten, moerbeibessen, 100 % bio gembersap en zijn heel tevreden met deze gezonde producten aan interessante prijzen.

Correct en op tijd !

Heel tevreden

Ruim assortiment van kwalitatief goede producten, snelle levering

zie tekst

teveel opdringerige mails voor beoordelingen

Goed en niet prijzig

Lekker,en uitgebreide keuze

Lekkere en gezonde noten

Lekkere en gezonde noten Enkel de levering viel tegen: midden op de oprit geplaatste doos ipv aan de voordeur. Auto kon niet op oprit en eender wie kon het meenemen.

Uitstekende producten

Altijd heel tevreden van mijn bestelling! Top producten.

De lekkerste ongezwavelde abrikozen

Eenvoudig gebruik, snelle levering

Prijs kwaliteit in orde Snelle levering

Goed verlopen.

Correcte afhandeling, kwalitatieve producten

Ik bestel al jaren bij de Notenshop en ben nog geen enkele keer teleurgesteld. De noten en gedroogde vruchten zijn lekker en prijs/kwaliteit is goed.

Kwalitatief en aan een scherpe prijs

Heel blij met mijn aankopen ! Mijn paranoten zijn echt dikker en smaakvoller dan in de meeste supermarkten, en dat voor een scherpere prijs ! Ik ben een blije klant !

zeer goed

Heb zoals altijd een zeer goede ervaring met de bestelling

Megalekker en -gezond!

Fantastische zadenmix die ik elke morgen eet! Stevig verpakt, snelle levering!

Iets te lang wachten op levering

Beste, alhoewel ik over het algemeen tevreden ben van de producten van de notenshop moet ik wel erg lang wachten op een levering. 3 tot 5 dagen ... ik ben bvb ook klant bij PIT PIT en daar vind de levering reeds de volgende dag plaats als je voor 22u besteld of binnen de 24u. Mvg, Nina

Verse producten met correcte uitleg en levering.

Verse producten met correcte uitleg en levering.

zeer goede producten

Makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering.

Prima kwaliteit, gevarieerd aanbod

Heel blij met het aanbod van de Notenshop. Ik koop hier graag allerhande ingredienten om zelf granola te maken, inclusief (biologisch) gedroogd fruit.

Supergoed

Supergoed, fijne artikelen en hele snelle bezorging!

alles top, maar...

Doe aub iets aan de 5l agavesiroop flessen. Ze zijn onmogelijk om open te draaien. Ik heb ze nu elke keer moeten opensnijden en in iets anders gegoten om het te kunnen gebruiken.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de noten en zaden. De levering is ook steeds goed verlopen en snel. Ik blijf hier in de toekomst verder bestellen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen