Het was een fijne teambuilding
We hadden met onze neven en nichtendag een heel leuke namiddag ! Het was heel geslaagd. Zeker de moeite waard en een echte aanrader !
Het waren afwisselende activiteiten met voldoende pauzes tussenin. Ook de begeleidsters van het team waren heel enthousiast en vriendelijk. Ik heb mij heel goed geamuseerd en wil dit graag nog eens doen als het mooi weer is. Zodat ik ook aan de andere activiteiten kan deelnemen.
dit was mijn allereerste teambuilding. ik keek er enorm naar uit en heb me dan ook volledig gegeven. het was gewoonweg geweldig en voor herhaling vatbaar ;-)
Het was een hele fijne dag in een mooie setting met enthousiaste begeleiders.
Ik heb genoten van de teambuilding samen met mij Koe-lega's :)
Het was een topdag, top georganiseerd! Het eten was goed verzorgd en zeer lekker! Iedereen was superenthousiast over de activiteiten! Wil je een teambuilding organiseren waarbij je volledig ontzorgd wordt en ten volle kan meegenieten, moet je bij Farmfun zijn!
Ik vond het super leuk, vooral de locatie en al die lieve koeien.......10/10
Het eten was zeer lekker en uitgebreid! De activiteiten waren variërend en een gezond evenwicht tussen denken en actie. Ook mooi hoe je het gehele team nodig hebt om een activiteit tot een goed einde te brengen.
Goed onderhouden terrein. Goede organisatie aangepast aan team grootte en weer.
Leuk om teamleden te zien in een down to earth context. Zeer toffe teambuilding. Thx team farmfun.
1000x beter meegevallen dan gedacht!
Het waren verschillende activiteiten die per activiteit een beperkte tijd duurde en qua type activiteit ook verschilde, waardoor we 8 verschillende activiteiten gedaan hebben en er voor iedereen leuke activiteiten bij zaten. Was ook leuk dat de boerin tijdens de pauze wat verteld heeft over de werking van het bedrijf.
Een hele leuke voormiddag met de collega's.
Top organiasatie van team building. Ook het eten (barbecue) en drinken was zeker voldoende. Het is een echte aanrader.
Het was een super leuke ervaring. Zeer goede ontvangst en goede begeleiding tijdens de spelletjes door het team... We hebben een heel leuke dag gehad. Het was een ontspannende dag en zeker voor herhaling vatbaar.
Heb me heel de dag geamuseerd
Heel leuke activiteiten, afwisselend en een lekkere afsluiter!
het was een hele leuke dag. ook jullie medewerkers waren super en vriendelijk. ik drink geen alcohol, geen cola, geen frisdranken, geen koffie, ik heb alleen thee gedronken, ik miste een paar flesjes alcohol vrij bier. maar dit is een randopmerking hoor. jullie hebben het zeer goed gedaan. ik zal iedereen jullie aanbevelen.
Super goed geamuseerd, leuke games en goed georganiseerd.
Wat een unieke ervaring, van aankomst tot vertrek
Geweldig om dit met vrienden te doen.
Goed ontvangst, zeer enthousiaste begeleiders. Lekkere barbecue met veel keuze zowel groenten als vlees. In de namiddag teambuildingspelletjes gespeeld. Die waren goed bedacht, leuk om uit te voeren en ook voor iedereen haalbaar. Een toffe dag gehad
Leuk , gezellig , mooi ,kinderen vonden het zo leuk dat mijn zoontje boer wil worden
Superleuke gevarieerde spellen, echt iedereen kan er aan meedoen zonder dat het te saai of te moeilijk is! Spelbegeleiding was ook heel goed, net als het puddinkje dat we in het begin kregen. De voormiddag vloog om. Echt een aanrader!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!