Vriendelijk onthaal, leuke setting , toffe spelletjes. We hebben ons goed geamuseerd en veel plezier gehad :-) Dankjewel!!!
het was gezellig
ik vond het leuk om te doen.
Leuke spelletjes om de team/groepsgeest aanbrengen scherpen! Leuke competitiegeest tussen de verschillende teams!
Leuk
Zeer bevorderend voor de teamgeest, alhoewel verschillende collega's vooraf hadden gezegd er geen zin in te hebben. Goed gedaan !
Fijne activiteiten
Ik was meteen gecharmeerd door het enthousiaste onthaal. De begeleiders gaan er echt voor. Prachtige sfeer en omgeving. pintjes, koetjesreep.... Hmmm geniet nog na. Als Mol nog fles heerlijke koemelk gewonnen.... super bedankt. Ik merkte ook aan ons team dat de samenhorigheid ter plekke al verbeterde. Ook de activiteit na jullie werd positief beïnvloed door eerst bij Farm Fun te komen.
Heel leuke teambuilding met gevarieerde proeven, voor elk wat wils!
Waren heel goed ontvangen door het team! Lekkere hapje van te voren en heerlijk geluncht achteraf. De spelletjes waren heel leuk en zorgde er voor dat iedereen er voor ging.
Toffe ervaring, Leuke opdrachten, Vlotte begeleider, Goede accommodatie. Mix tussen bezig zijn, en een gezellig drankje
Een geweldige ontvangst, leuke activiteiten, perfecte begeleiding en een prachtige omgeving. Top
Het Teutenteam was super content, het is een ervaring die nog heel zal blijven nazinderen in ons team.
Fantastische namiddag met een heerlijke BBQ!! Een echte aanrader!
Wat een heerlijke ervaring. Allemaal zo goed in elkaar gestoken . Top opdrachten . Top sfeer , en gezellig samen int kippekot . Top gedaan Caroline en collega . Zo opgegaan in het spel dat ik de naam van u collega niet eens meer weet Caroline . Wil het zeker ook eens in de zomer meemaken . Na 5 dagen nog steeds aan het nagenieten dat zegt genoeg .
Een super leuke teamdag. Goed concept, leuke activiteiten en veel gelachen ... heel veel gelachen. Heel goed georganiseerd. Echt een aanrader.
Leuke spelletjes
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!