Zeer leuke activiteiten! Super vriendelijk personeel en kei lekker eten (barbecue)!! Ik kom zeker en vast nog eens terug!
Leuke setting, prachtige omgeving, sfeer en gezelligheid !
Dit was het leukste teamuitje wat ik ooit heb gehad.
Ideale teambuilding voor bedrijf of vereniging!
Alles klopt. Jullie zijn geweldig en denken aan elk detail. Jullie weten hoe jullie mensen een geweldige dag kunnen laten beleven. Top!
Leuke ervaring & Leuke medewerkers & Leuke collega's (?) :) & In een Leuke omgeving
Een hele leuke, goed georganiseerde dag met vriendelijk personeel en lekker eten gehad ❤️
Zeer leuke namiddag met de vriendenhoop. Goeie begeleiding . Super toffe activiteiten. Ondanks de opgelopen spierscheur fantastische tijd gehad bij farm Fun.
Geweldige dag met de collega's, leuke activiteiten, heel lekker eten.
Van begin tot eind in thema, leuke opdrachten, tijd voor fun, tijd voor babbel, energieke begeleiding, juiste afwisseling tussen intensief en denk opdrachten zowel binnen als buiten!
Heel goed gevonden activiteiten. Origineel met ook leuke woordspelingen.. “koe-pon”. :-) Toffe begeleiding tijdens de opdrachten met veel energie en goesting! Voor herhaling vatbaar!
Ik heb me super geamuseerd, voor elk wat wils , en je moet er niet te sportief voor zijn en een heel leuke gastvrouw!
Ik heb er enorm van genoten. De spelletjes vond ik goed gevonden en heel leuk om te doen. Onze gastvrouw was ook een heel toffe.
Een leuke spelnamiddag op de boerderij.
Top Veel plezier Organisatie was af Zeker voor herhaling vatbaar
Ludieke spelletjes waarin teambuilding de key tot succes is. Het brengt ook "winnen/competitieve" in mensen naar boven.
Vanaf de start met de originele manier van teams indelen tot het einde met de uitreiking van de trofee hebben wij een leuke, grappige en samenhorigheidsgevoel versterkende namiddag gedaan. Bedankt voor de fantastische ervaring.
Erg leuk om je collega's beter te leren kennen!
Zeer toffe teambuilding en iets totaal anders dan de "standaard" groepsuitstappen. Zeker voor herhaling vatbaar
Was een super leuke teambuilding. Zeker voor herhaling vatbaar!
Het is voor mij de tweede keer dat ik bij farm fun ben geweest. Leuke ervaring. Zeker leuk om een teambuilding te doen.
Hele fijne dag gehad Wel heel intensief Maar echt zalig Veel gelachen
Zeer leuke locatie voor een teambuilding.
Zonder verwachtingen er naartoe gegaan. Het is een heel leuke namiddag geworden met de collega’s. De zon maakte het helemaal af! Bovendien was ik enorm onder de indruk van de boerderij! Een pluim op de hoed van de boer en de boerin! Echt knap.
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!